FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Mutu a vorbit despre cele mai arzătoare subiecte de la națională » Ce spune despre naturalizări, despre criza atacanților și despre viitorul său în antrenorat

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 17:47

Adrian Mutu, noul manager sportiv al Federației Române de Fotbal, a vorbit pentru FRF TV despre cele mai importante subiecte din acest moment legate de echipa națională.

" Briliantul" n-ar spune nu naturalizărilor: "Nu sunt contra, chiar dacă noi, românii, considerăm că e un lucru rău. Dacă va fi un jucător care poate ajuta naţionala, de ce nu? Sunt de acord. Important e ca suporterii să fie lângă naţională. Echipa naţională trebuie să fie un privilegiu şi trebuie să le implementăm jucătorilor că echipa naţională nu e o vacanţă, la echipa naţională trebuie să munceşti".

Mutu a dezvoltat și criza atacanților de la echipa națională, fiind luați în vizor Denis Alibec și Florin Andone.

"Am avut multe discuţii pe seama lui Alibec, pentru că au fost momente în care ne întrebam ce putem face pentru a-l ajuta pe Alibec. E un jucător bun, de valoare, ajută Steaua şi naţionala când e apt de joc. Sperăm să nu mai facă lucrurile pe care ştim că le face rău. Sper să se concentreze mai mult la fotbal şi sperăm să-şi revină la forma la care era. Vrem să redevină unul dintre atuurile echipei naţionale", a mai spus Mutu.

"Golul e soluţia care-l va face pe Andone să iasă din acest con de umbră. Sunt sigur că-şi doreşte să marcheze. Cred că o soluţie va fi să i se dea şansa să execute acel penalty care-l va debloca" Adrian Mutu

Noul manager sportiv al Federației nu renunță nici la ideea ca pe viitor să devină antrenor și recunoaște că și-ar dori s-o preia pe Dinamo: "Aş începe cu Dinamo, dar nu exclud niciodată alte echipe. Din afară ar fi Fiorentina. Nu cred că e greu să antrenezi când sunt rezultate. Vreau să văd dacă am rezultate şi dacă pot emite pretenţii".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  24 Octombrie 2017, 22:42

Criza de golgheteri valabili e reala la naționala româniei și domnul Mutu ne inpune tot pe Alibec și pe Andone nu înțeleg ce așteptări aveți de la doi atacanți care da gol o data pe an Hai sa fim serioși și sa facem ceva concret și bun domnule Mutu de ce va feriți de naturalizari franta germania etc au negri turci arabi noi de ce nu santem mai deștepți ???

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Octombrie 2017, 18:45

Nationala de fotbal a Romaniei pe mana lui Andresan! 1 si 2...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează