FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Start la înscrieri pentru primul milion de bilete la EURO 2020! » Care sunt pașii

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2019 12:49

Oficialii FRF au anunțat, azi, într-o conferință la Cluj, că procesul de prevânzare a primei tranșe de bilete pentru Euro 2020 a început de azi, online, în 200 de țări. Bucureștiul va organiza 4 meciuri la EURO 2020: 3 în grupe și unul în optimi.

Alex Cândea, account manager FRF, a oferit detaliile: „Pe 12 iunie se vor pune la vânzare 1 milion de bilete, fără a cunoaște echipele calificate. În ediția precedentă a EURO au fost 11 milioane de cereri pentru primul milion de bilete vândute în faza inițială. În final s-au vândut peste 2.4 milioane de bilete.

Tichetele pentru această ediție se vor vinde exclusiv online în peste 200 de țări și se va folosi sistemul de loterie”. 

CE ÎNSEAMNĂ BILETE VÂNDUTE ÎN „SISTEM DE LOTERIE”: 

Sistemul de prevânzare funcționează în felul următor (pașii sunt explicați și pe site-ul UEFA-AICI):

  1. În prima fază trebuie să-ți faci un cont pe site-ul UEFA - AICI
  2. Urmează partea de înscriere a solicitării de bilete.
  3. Va fi o tragere la sorți
  4. Dacă tu ești norocosul ales, urmează partea de confirmare a biletelor.
  5. Plata biletelor se va face la scurt timp după confirmare.

„Pentru această ediție vor exista 5 tipuri de bilete. Va exista și a doua șansă de a cumpăra bilete în decembrie 2019, după tragerea la sorți a turneului final. A treia șansă va fi în aprilie 2020. Ultima șansă va fi în mai 2020. Încurajăm fanii români să se înscrie la loterie începând de acum!”.

Oficialii FRF au mai precizat că prețurile biletelor de anul acesta vor fi asemănătoare cu cele de la turneul final din Franța 2016.

Astfel, prețurile de la ultimul European au variat în felul următor: 

Meciuri din grupe:
categoria 4 - 25 euro
categoria 3 - 55 euro
categoria 2 - 105 euro
categoria 1 - 145 euro

Meciuri din „optimi”:
categoria 4 - 25 euro
categoria 3 - 55 euro
categoria 2 - 105 euro
categoria 1 - 145 euro

Burleanu pune presiune pe națională: „Trebuie să fim prezenți la EURO 2020

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit și el despre evenimentul de anul viitor și le-a cerut lui Contra și compania să califice echipa națională la EURO 2020, deși „tricolorii” au început grupa de calificare cu un eșec în Suedia, scor 1-2.

„Până în iunie 2020 vom avea mai multe acțiuni în toate colțurile țării pentru a promova acest eveniment sportiv care va rămâne unic pentru următorii 50 de ani. Tot acest parcurs pe care l-am început din primul moment în care am depus dosarul de candidatură continuă cu anunțul făcut la București, conform căruia pe 30 noiembrie vom găzdui tragerea la sorți pentru Campionatul European. Acest eveniment ne ajută să poziționăm țara noastră ca un actor important în diplomația sportivă.

Găzduirea unui asemenea eveniment, mă refer la cele 4 meciuri de la EURO, înseamnă mult. Ne interesează să utilizăm acest eveniment pentru face un salt în ceea ce privește infrastructura. Am suferit foarte mult la acest nivel. Ne așteptăm ca nu toate stadioanele să fie gata până în 2020. Obiectivul nostru e să contribuim la calitatea vieții. Ne dorim ca în iunie 2020 să avem peste 1000 de voluntari. Nicio altă organizație națională n-a reușit să adune un asemenea număr de voluntari pentru un eveniment. Perspectiva la care trebuie să ne uităm e una amplă. În luna iunie va începe comercializarea biletelor.

Trebuie să fim prezenți la EURO 2020. Lucrul acesta împărtășit de toată lumea. Știu că toți își dau seama de acest eveniment. Am vorbit cu jucătorii și mi-au spus că au simțit o presiune în plus când au auzit că la București va avea loc tragerea la sorți pentru EURO 2020”, a adăugat și Răzvan Burleanu.

Citește și:

Echipe probabile la ROMÂNIA - INSULELE FEROE, liveTEXT de la 21:45 + Avertisment: „Nu faci treabă cu șmecherii și figuranții plini de bani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gardenparty
gardenparty  •  26 Martie 2019, 19:57
Postat de Bjorn Larsson pe 26 Martie 2019, 13:49

Sa stea toata lumea linistita ca nu ne calificam, cu jucatorii care ii avem acum, o sa fim pe locul 4 in grupa. Si nici antrenor bun nu avem, nu are experienta.

***.Ne vom califica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  26 Martie 2019, 13:49

Sa stea toata lumea linistita ca nu ne calificam, cu jucatorii care ii avem acum, o sa fim pe locul 4 in grupa. Si nici antrenor bun nu avem, nu are experienta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează