FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Superclip motivațional înaintea debutului de vineri! Jucătorii cer sprijinul fanilor: "Împreună facem echipă în Liga Națiunilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 17:50

Naționala României se apropie de debutul în Liga Națiunilor, care este pe 7 septembrie, cu Muntenegru, la Ploiești. Federația Română de Fotbal a realizat un clip special pentru acest prim meci. 

Echipa națională cere sprijinul suporterilor, chiar dacă la primul meci nu vor putea veni la stadion. Niță, Mitriță, Chipciu sau Stanciu apar în clip schimbând pase cu fanii. 

  • Echipa națională a României va juca două meciuri, primul cu Muntenegru, iar al doilea cu Serbia, în Liga Națiunilor, pe 7 și 10 septembrie. România - Muntenegru va fi vineri, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Vezi și: Le lipsește killerul! Veste importantă pentru România înainte încleștării de vineri cu Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bazileon
bazileon  •  06 Septembrie 2018, 08:14

Ce sprijin, boylor, se joaca fara spectatori.

lionforever
lionforever  •  05 Septembrie 2018, 23:20

Cu keseru care marchează ati cam gresit-o cred ca e cel mai slab atacant al naționalei goluri/meciuri jucate .

ionnis
ionnis  •  05 Septembrie 2018, 20:17

ce gazon uscat la bucale :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează