FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO UEFA a dat răspunsul în cazurile Adi Mutu și Mirel Rădoi, antrenorii fără licență angajați de FRF: „Am fost special acolo”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 13:43

Adi Mutu (41 de ani) a fost prezentat azi ca noul antrenor al naționalei de tineret a României. Acesta îi ia locul lui Mirel Rădoi, care a fost „promovat” la prima reprezentativă. 

La conferința de prezentare,  Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF, a dat explicații legate de faptul că Mirel Rădoi și Adrian Mutu nu au licența PRO și a precizat că UEFA a transmis către Federație că nu există nicio problemă. 

„Vreau să fac niște precizări. În noiembrie sau octombrie, am fost la UEFA și am discutat cu directorul tehnic de acolo, cel care răspunde de zona de învățământ. Am fost foarte clar despre situația noastră.  

Mi-a zis «Mihai, orice cursant al licenței PRO, care e admis la cursuri, are dreptul să antreneze o echipă care e la nivelul care necesită licență PRO». Rădoi și Mutu sunt cursanți și nu încalcă nicio prevedere legală. Am fost special acolo, la Comisie, și am vorbit.  

Chiar am trimis și un mail din partea Școlii Federale de Antrenori către UEFA și le-am cerut să ne dea un răspuns scris și să nu mai fie niciun fel de echivoc în ceea ce privește prezența lor la loturile naționale”, a declarat Mihai Stoichiță. 

„Anul ăsta a fost cel mai greu. Au schimbat tot. Noi suntem primii care am dat examen de admitere. Am dat examen când am terminat licența A și am dat unul și pentru admiterea la licența PRO. Înainte, nu se dădea” 
Adrian Mutu, selecționer România U21  

Vezi și:

Mutu destabilizează Rapidul: „Va veni lângă mine” » Stoichiță a intervenit: „Adi, nu e frumos”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează