FOTBAL  »  NATIONALA  »  MOLDOVA - ROMÂNIA 0-5

Fost mare internațional român, după succesul la scor din Moldova: „Să continuăm așa și ajungem campioni mondiali!”

Moldova - România 0-5 // sursă foto: frf.ro
Moldova - România 0-5 // sursă foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 11:21 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 11:42

Fostul mare atacant român Viorel Moldovan (50 de ani), cu 25 de goluri la națională, glumește după Moldova - România 0-5 că „dacă vom continua așa, putem ajunge campioni europeni, chiar mondiali”.

În al doilea amical din această lună, după 1-2 cu Slovenia, România a învins modesta reprezentativă de seniori din Republica Moldova în mod categoric, 5-0. 

Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A regretă transferul la CFR Cluj: „Am crezut că e alegerea bună...”
CFR CLUJ
Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A regretă transferul la CFR Cluj: „Am crezut că e alegerea bună...”

Viorel Moldovan a glumit că în ritmul acesta, România va ajunge campioană europeană, chiar mondială, cu condiția de a întâlni numai adversari de acest nivel. 

Pe un ton mai serios, fostul atacant a apreciat evoluția elevilor lui Edi Iordănescu și a enumerat jucătorii care l-au impresionat.

Concluziile lui Viorel Moldovan după Moldova - România

„Dacă vom mai juca de asemenea manieră, clar putem ajunge și campioni europeni, chiar și mondiali! Dar să avem în față doar adversari de nivelul Moldovei.

N-am mai văzut o echipă a Moldovei atât de slabă, am fost șocat la fel ca Vadim Rață, care se întreba după meci dacă ăsta cu adevărat este nivelul.

A fost un meci reușit, acțiunea pozitivă, cu foarte mulți debutanți la prima reprezentativă. Nu s-a mai întâmplat de mult așa ceva, dar este un lucru pozitiv.

Jocul de ieri a fost bun, dar mi-e greu să trag concluzii, ținând cont de nivelul adversarului. Până la urmă, victoria este bună pentru moral. Jucătorii au înscris, naționala a câștigat categoric, face bine la cap.

Dar haideți să nu ne îmbătăm cu apă rece, avem harul ăsta să facem imediat sărbătoare, să ne vedem prea frumoși, apoi să cădem și să ne lovim foarte tare”, a afirmat Moldovan la Pro Arena.

Patru jucători remarcați de Viorel Moldovan în Moldova - România 0-5

„Moldova a arătat jalnic. Foooarte slabă! Și jucătorii lor care activează în campionatul României parcă arată altfel la noi. Dar haideți să nu luăm din meritele echipei noastre vizavi de atitudine, de implicare.

Mi-au plăcut Moruțan, bun în ambele jocuri, Olaru, cu agresivitatea lui în zona mediană, Drăguș, care nu a fost rău nici în primul joc. Cicâldău a dat semne de viață după jocul modest cu Slovenia. Nici cei din Moldova nu ne-au pus probleme.

Încă suntem departe. Să vedem ce se întâmplă când dăm piept cu echipe solide și se joacă pe puncte”, a adăugat fostul atacant de la Gloria Bistrița, Dinamo, Fenerbache, FC Nantes și Rapid.

VIDEO Viorel Moldovan: „Anghel Iordănescu era un antrenor așa cum trebuie, cel mai bun cu care am lucrat”

Mai multe știri despre Moldova - România: 

Moldoveanul din Liga 1, șocat de înfrângerea la scor cu România: „Chiar așa mare să fie diferența?”

Discurs șocant, în direct, al fostului căpitan al Moldovei: „Blaturile din campionatul nostru scad nivelul naționalei. Ei comandă tot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihneailie030
mihneailie030  •  21 Noiembrie 2022, 12:03

Asa este... Am jucat impresionant.,, Tusea cu junghiul,, Iar visam cu ochii deschiși. Tipic romanesc. Și vine Kosovo, și ne da cu tabela în cap. Sa fim serioși.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  21 Noiembrie 2022, 11:48

Articol de tot rasul ..hai da facem titlu din glume !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează