FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

VIDEO După 0-0 cu Belarus, Screciu le-a pus gând rău Israelului și Elveției: „Vrem să câștigăm tot!”

Vladimir Screciu (23 de ani), titular în Belarus - România 0-0 +24   FOTO
Vladimir Screciu (23 de ani), titular în Belarus - România 0-0

Articol de , - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 00:11 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 00:52

Vladimir Screciu (23 de ani), titular în Belarus - România 0-0, schimbat în minutul 77, crede în continuare în calificarea „tricolorilor” la EURO, în ciuda pasului greșit făcut astăzi la Budapesta.

România nu a reușit să o învingă pe Belarus, însă unul dintre „tricolorii” titulari cu Belarus, Vladimir Screciu, le-a pus gând rău următoarelor adversare.

Screciu vrea 9 puncte din meciurile rămase, adică inclusiv victorii cu Israel „afară” și cu Elveția pe teren propriu.

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Doar egalii Belarusului, dar Screciu are ambiții mari: „Vrem să câștigăm toate meciurile rămase”

„E normal să fim supărați pentru că am pierdut două puncte, dar calificarea se joacă. Acum ne-a rămas meciul cu Andorra, sperăm să luăm cele 3 puncte și apoi să ne gândim bine la următoarele două meciuri. Din păcate, în seara asta nu am reușit să o băgăm în poartă, dar sperăm la celelalte meciuri să ne iasă, să le câștigăm pe toate.

Eu zic că echipa a arătat destul de bine. Pot spune că este vorba despre ghinion, când nu vrea să intre pur și simplu nu intră. Am încercat să dăm tot ce avem mai bun.

Mister ne-a zis să ținem capul sus pentru că încă este deschisă calificarea. Într-adevăr, am plecat cu un punct și trebuie să mergem la victorie în toate meciurile rămase. 

Credem în calificare și sperăm să fiți alături de noi, chiar dacă trecem prin momentul ăsta. Fiți alături de noi pentru că avem nevoie de încurajările dumneavoastră. Până la urmă, toți reprezentăm România, așa că fiți alături de noi, avem nevoie”, a afirmat Screciu la zona mixtă.

Pe mine mă motivează criticile, cred că și pe colegii mei. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine. Ăștia suntem, nu avem ce să facem. Mergem mai departe, încercăm și sperăm să ne calificăm la EURO, ăsta este obiectivul principal. 

- Vladimir Screciu, mijlocaș România

Tot despre Belarus - România: 

Șansa URIAȘĂ pierdută de România din cauza egalului cu Belarus » Putem depinde de un meci programat DUPĂ finalul preliminariilor

Cel mai realist „tricolor”: „Nu mai există scuze la echipa națională! Ne e ciudă, dar trebuie să ne ridicăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează