FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAI SÎNT 19 ZILE PÎNĂ LA EURO 2008

Vor biliard şi box

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

“Tricolorii” şi-au exprimat preferinţele pentru alte sporturi şi părerea faţă de relaţiile cu media.

Jucătorii echipei naţionale au fost invitaţi în cantonamentul din Antalya să răspundă la un chestionar cu 10 întrebări, menit să stabilească modul lor de percepţie a imaginii şi valorilor sportului.

Formularul, care va fi prelucrat statistic la nivelul Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport (ANEFS), a trecut pe la fiecare dintre fotbalişti, iar aceştia au bifat opţiunile lor fără să-şi divulge identitatea, ci doar vîrsta şi studiile.

“Atunci cînd vă uitaţi la televizor, care sînt sporturile pe care le urmăriţi cel mai des?” este prima interogaţie adresată “tricolorilor”, rugaţi să aleagă două variante. În afară de fotbal, opţiunile cele mai multe le-au întrunit biliardul şi boxul, în dauna baschetului, handbalului sau a Formulei 1.

Rădoi şi compania au trebuit să ofere un punct de vedere şi faţă de modul în care apreciază ei reflecţia fenomenului sportiv în media.

Părerile lor converg către ideea că ştirile din domeniu sînt prea pline de scandaluri, insuc­ce­se­le sînt mai aprofundate decît victoriile, iar patronii ies mult prea mult în faţă în raport cu actorii de pe terenuri.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  19 Mai 2008, 10:10

Capone, asta ai inteles tu din articolul asta ?

 •  19 Mai 2008, 09:29

dani coman asta e belea...cum poate ataca el cu spatele la fileu???:))) hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează