FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ PARTICIPĂ LA CAMPANIA SUFLET PENTRU SUFLET

Ziua Copilului, cu Mutu şi Răzvan Lucescu

Mutu şi Marica au oferit ghiozdane copiilor din centrele de plasament +5   FOTO
Mutu şi Marica au oferit ghiozdane copiilor din centrele de plasament

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 18:03

Cincizeci de puştani aşteaptă în sala de cultură a Ministerului de Interne venirea lui Mutu şi a colegilor lui "tricolori". De 1 iunie, organizatorii au pregătit un spectacol pentru copiii din centrele de plasament, doar că aceştia stau cu ochii mai mult spre uşa pe unde va intra echipa naţională, şi mai puţin înspre scenă.

Pregătiţi să ceară autografe, amuţesc atunci cînd aud că autocarul a sosit. Primii coboară Răzvan Lucescu şi Bogdan Stelea, urmaţi de Marica şi Mutu, pentru ca lotul să fie completat, la final, de Săpunaru. În ropote de aplauze, fotbaliştii se aşează în sală, locurile din faţă fiind ocupate de selecţioner, Mutu şi Marica.

Marica, fan Pepe
Chemaţi pe scenă în deschiderea spectacolului, Pantilimon, Giurgiu şi Bourceanu au dat sfaturi copiilor care îi priveau cu emoţie. "Ca să fiţi înalţi ca mine, trebuie să mîncaţi bine şi să dormiţi mult", glumeşte portarul Timişoarei, iar Bourceanu îl completează în rîsetele sălii: "Ca să fiţi determinaţi ca mine, trebuie să fiţi moldoveni!"

Întreg lotul li se alătură pe scenă chiar cînd Pepe, primul solist invitat, îşi începe recitalul. Marica a fredonat "Numai iubirea", hit-ul cîntăreţului latino, părînd entuziasmat de participarea la eveniment.

Mutu: "Dau gol cu Bosnia!"
Deşi nici jumătate din sală nu era plină, copiii au izbucnit în urale cînd Mutu li s-a adresat, bucuroşi de parcă am fi obţinut calificarea la Campionatul European: "Sfatul meu este să vă urmaţi visele. Staţi liniştiţi, cu Bosnia dau gol şi eu, şi Marica!" Copiii cred în promisiunile idolului. Jucătorii se retrag în aplauze frenetice, după ce au sărbătorit Ziua Copilului lîngă cei mai singuri copii şi cei mai siguri suporteri ai României.

Vezi mai jos o galerie foto de la eveniment

Playtech: ȘOC! Elena Merișoreanu, în stare GRAVĂ la spital! Are covid, deși este vaccinată! Informații de ultimă oră


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează