NATIONALA  ·  FRF

Zoltan Kovacs a comentat incidentul cu Ianis Hagi: "Erau cîţiva jucători care lăsau de dorit! Cînd spui «nimic», în engleză, înseamnă că nu ai realizat ceva"

Luni, 30 Martie 2015, 00:00

Gazeta Sporturilor a publicat în exclusivitate un incident petrecut la naţionala de sub 17 ani a României, cînd Zoltan Kovacs, l-a criticat pe Ianis Hagi.

Kovacs a comentat acest incident şi a vorbit despre modul în care a vorbit cu jucătorii naţionalei.

"Ştiam că ne va fi greu la turneul din Anglia. Uneori trebuie să fim puţin 
mai duri şi să avem intervenţii mai dure către jucători. În grup erau cîţiva fotbalişti al căror comportament lăsa de dorit. Cînd adolescenţii nu se comportă aşa cum trebuie, eu sînt acolo pentru a corecta comportamentul lor. Cînd vorbeşti cu un copil, trebuie să îl înţelegi, dar şi el trebuie să înţeleagă că nu e un joc şi că reprezintă ţara, Federaţia şi familia.

Cînd spui «nimic», în engleză, înseamă nu ai realizat ceva, că încă nu ai obţinut rezultate. Realitatea este că jucătorii încă nu au demonstrat nimic în România. Lui Ianis i-am zis că nu contează numele, ci copilul. El este într-un punct crucial al carierei.

Eu sînt responsabil pentru toţi jucătorii, indiferent de unde vin. Nu există nici un jucător privilegiat.

În România sînt foarte mulţi jucători talentaţi, dar nu sînt bani pentru a avea cele mai bune condiţii. Dacă nu lucrăm puternic la mentalitate, nu putem avea rezultate.

Cînd am venit ştiam că va fi un drum lung. În România, marea greşeală este că rezultatul muncii se ia în considerare doar după scorul meciurilor. Noi avem un proiect pe mai mulţi ani", a spus Zoltan Kovacs la DigiSport.Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (84)

dtdr  •  31 Martie 2015, 16:33

Continuare... " talent care de la DOBRIN NU S-A MAI VAZUT " !

dtdr  •  31 Martie 2015, 16:19

Nu inteleg de ce atata scandal pentru ca un coordonator de lot a avut " curajul " sa-l atentioneze pe tanarul Hagi care se pare ca s-a nascut vedeta, cu ajutorul si in umbra tatalui sau si a MASS MEDIA. Te pomenesti ca de acum inainte cei care vor conduce fotbalul juvenil, in cazul nostru o sa trebuiasca sa-si ceara voie de la " regele Hagi " sa-i avertizeze " vedeta " ! El trebuie sa demonsteze ca-i demn de ceea ce asteapta lumea de la el. Voi cei din media nu trebuie sa aparati asa ceva, ci sa le combateti si sa nu uitati ca IMPARATUL GICA DOBRIN a debutat in divizia A la 14 ani si la 19 ani juca in nationala mare. Nu l-a aparat nimeni, doar TALENTUL LUI, tale

dtdr  •  31 Martie 2015, 16:17

Nu inteleg de ce atata scandal pentru ca un coordonator de lot a avut " curajul " sa-l atentioneze pe tanarul Hagi care se pare ca s-a nascut vedeta, cu ajutorul si in umbra tatalui sau si a MASS MEDIA. Te pomenesti ca de acum inainte cei care vor conduce fotbalul juvenil, in cazul nostru o sa trebuiasca sa-si ceara voie de la " regele Hagi " sa-i avertizeze " vedeta " ! El trebuie sa demonsteze ca-i demn de ceea ce asteapta lumea de la el. Voi cei din media nu trebuie sa aparati asa ceva, ci sa le combateti si sa nu uitati ca IMPARATUL GICA DOBRIN a debutat in divizia A la 14 ani si la 17 ani juca in nationala mare. Nu l-a aparat nimeni, doar TALENTUL LUI, tale

Vezi toate comentariile (84 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1