GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIURI

CULMEA NESIMȚIRII! A câștigat două milioane de euro la blackjack, iar casa de pariuri REFUZĂ să îi dea banii!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 08:36

Andrew Green a crezut că a dat lovitura, când pe monitor i-a apărut mesajul că e câștigătorul unui jackpot de 1,7 milioane de lire sterline, aproximativ două milioane de euro!

Casa de pariuri Betfed refuză însă să îi plătească banii, anunță Mirror. Agenția susține că au existat niște probleme tehnice și că site-ul nu ar fi trebuit să ofere acel premiu. Anunțul a venit la cinci zile distanță de la momentul în care Andrew câștigase premiul.

A cheltuit 2.500 de lire pentru a sărbători potul cel mare. Betfred a încercat să îi cumpere tăcerea cu 60.000 de lire, însă pariorul a refuzat oferta și a făcut plângere la tribunal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează