GSP.RO  »  ESPORTS  »  DECIZIE

VIDEO S-a lăsat de fotbal și acum e numărul 1 în lume la CS:GO!

Ana Dumbravă // foto: Instagram @ ana.dumbrava
Ana Dumbravă // foto: Instagram @ ana.dumbrava

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 12:04 / Actualizat joi, 02 martie 2023 14:04

Înainte de a fi cea mai bună din lume la CS:GO, Ana Dumbravă, alias ANa, a făcut fotbal de performanță, însă a fost nevoită să se lase. S-a apucat de jocurile pe calculator și a ajuns să aibă o carieră care impresionează.

  • CS: GO este un joc video de tip „shooter”, cu împușcături, tip multiplayer, în care jucătorii împărțiți în două echipe, teroriști respectivi counter-teroriști, încearcă să rămână în viață la finalul rundei 

Pe vremea când încă era la școala, Ana s-a simțit atrasă de fotbal și și-a dorit să devină fotbalistă profesionistă. A avut chiar și oferte de la cluburi importante din București sau Bacău pentru a continua fotbalul, dar s-a văzut nevoită să se lase și a găsit alinare în jocurile pe calculator, în special în CS:GO.

O româncă, campioană mondială la CS:GO, vorbește despre cariera ei și despre momentele dificile prin care a trecut: „Am fost victima bullying-ului. Mi s-a spus că nu merit să fiu aici pentru că sunt fată”
INTERVIU
O româncă, campioană mondială la CS:GO, vorbește despre cariera ei și despre momentele dificile prin care a trecut: „Am fost victima bullying-ului. Mi s-a spus că nu merit să fiu aici pentru că sunt fată”

S-a lăsat de fotbal și acum e numărul 1 în lume la CS:GO!

„M-am lăsat de fotbal doar din cauza unor motive personale. Nu aș dori să povestesc mai multe, consider că este un subiect mai delicat, de aceea nu vreau să divulg mai multe detalii. Consider că nu sunt importante pentru public. 

Nu am jucat într-un club foarte important. Am practicat pentru echipa școlii și echipa de club din orașul meu natal. La un moment dat am obținut victorii destul de importante pe faze județene și locale. 

Datorită acestor victorii am avut mai multe oferte de la mai multe cluburi din București și Bacău, dar, din păcate, am decis să mă opresc atunci”, a declarat Ana pentru Gazetă.

Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de CS:GO a lumii: „Nu mă mai consider microbistă”

Născută la Rădăuți, Ana ne-a mărturisit că deși nu mai urmărește aproape deloc meciurile de fotbal, îi ține pumnii în continuare Bucovinei Rădăuți, echipa ei favorită, aflată în Liga a 3-a.

„Sincer, nu prea urmăresc meciurile de fotbal. Încerc să mai țin pasul cu anumite informații, chiar m-am uitat la Campionatul Mondial când am avut timp, dar în general nu mă mai consider microbistă.

Pot spune că susțin echipa de la mine din zonă, CSM Bucovina Rădăuți. De mică urmăream meciurile ei la stadionul orașului și o susțin în continuare. Sper să facă performanța pe care și-o doresc cei de acolo” , a mai spus Ana.

Citește și: 

Florin Talpan l-a sunat pe reporterul GSP: „Aș vrea să clarificăm asta”

Din interes în interes: președintele FR Handbal „a uitat” să renunțe la funcția de șef al AJH Ilfov + contract cu dedicație pentru un furnizor de voturi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Martie 2023, 13:39

...da voi de ce scrieti in engleza ?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Martie 2023, 12:57

ii uram mult succes Annei in meseria pe care si a ales o ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează