GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

EA a eliberat primele provocări pentru cardurile de tip ICON

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 13:09 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 14:19

Acest anunț vine în întâmpinarea uneia din cele mai mari dorințe ale fanilor. 

Ai grijă ce îți dorești! Fanii FIFA s-au plâns că unele din cele mai bune și rare carduri din joc, cele de tip ICON, ale unor fotbaliști legendari, nu puteau fi obșinute decât pe FUT market, în pack-uri sau dacă gamerii făceau schimb între ei. Așa că EA Sports a fost bombardată cu mesaje pentru a readuce provocările SBC și pentru acest tip de carduri. 

EA au anuntat primele 3 nume din seria ICON

Creatorii jocului s-au conformat și au anunțat primele trei legende care vor putea fi obținute în acest mod.  Este vorba de Edwin Van der Saar, 87 OVR, Javier Zanetti, 88 OVR și Luis Figo, 90 OVR. 

Gamerii nu au fost însă foarte încântați, pentru că aceste legende nu sunt cele mai ofertante. Jucătorii așteaptă nume ca Pele, Maradona, sau Zidane. În plus, aceste carduri sunt foarte scumpe, mai ales în faza aceasta a jocului. Pentru Figo de exemplu, SBC-ul poate costa aproape 1 milion de monede, mai mult chiar decât pe market, unde portughezul poate fi găsit la 900.000. Cel puțin, jucătorii au timp o lună să le obțină. Deși, probabil, cei mai mulți vor aștepta nume mai importante pentru a scoate asemenea sume mari din portofel. 

Citește mai multe știri din eSports:

Surpriză uriașă în FIFA 21! El este cel mai folosit jucător din Ultimate Team

Counter-Strike. Fnatic și MiBR s-au calificat în playoff la Flashpoint 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează