GSP.RO  »  ESPORTS  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

Finala de la Paris, simulată pe FIFA 22! Cine a câștigat trofeul în meciul cu patru goluri

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2022 19:05 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 20:09

Spaniolii de la cotidianul AS au prefațat duelul de pe Stade de France, jucând pe Play Station 5 partida dintre echipele lui Jurgen Klopp și Carlo Ancelotti. Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor, e în această seară, de la ora 22:00, în direct pe Digi 1, Orange, Prima Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

S-au folosit cele mai noi actualizări privind forma protagoniștilor, formulele de start, mingea oficială, condițiile terenului, cu reprezentările oficiale ale logo-urilor finalistelor, singura excepție fiind arena din St. Denis, care nu figurează în baza de date a jocului. Iar rezultatul a fost favorabil celor de la Real (3-1), după 1-0 la pauză.

Finala Ligii Campionilor: „Dublă” Benzema și pe PS5!

Scorul a fost deschis de madrileni, după o acțiune colectivă începută la centrul terenului pe ruta Kroos, Benzema și Modric, croatul a rămas liber între fundași centrali și i-a pasat lui Vinicius Junior, care l-a servit perfect pe Rodrygo și Alisson n-a putut face nimic: 1-0. Minutul 31. 

A fost și scorul pauzei. La nouă minute de la reluare, los blancos și-au mărit avantajul. O combinație „galactică” între Modrici și Benzema l-a pus în fața golului pe atacantul francez, infailibil: 2-0.

Champions REAL MADRID League » Regina fotbalului ajunge la 14 trofee în Liga Campionilor, după o finală electrizantă cu Liverpool
Liverpool - Real Madrid 0-1
Champions REAL MADRID League » Regina fotbalului ajunge la 14 trofee în Liga Campionilor, după o finală electrizantă cu Liverpool

Thiago Alcantara, golul de onoare pentru Liverpool

Liverpool a reacționat și în minutul 64 a redus din diferență. O fază creată de greșeala lui eder Militao, de care a profitat din mijlocul careului Thiago Alcantara. Trupa lui Klopp a forțat egalarea și intrarea în prelungiri, dar de marcat a făcut-o tot Realul. 

Pe un contraatac marcă înregistrată, Asensio și Benzema au ajuns în preajma careului advers, primul a șutat în stâlpul stâng al porții lui Alisson, de unde mingea a ricoșat la Karim, care a scuturat plasa din nou. „Dublă” KB9, 3-1 și trofeul este în mâna spaniolilor.

Citește și alte știri despre finala Ligii Campionilor: 

Atmosferă de senzație în Paris, la Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor 2022! Nume uriașe au venit în fan zone-urile echipelor

Sumele fabuloase încasate de finalistele Ligii » Câți bani va câștiga campioana de la Paris

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează