GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

S-au aflat primele noutăți care vor apărea în FIFA 21 » Ce se va întâmpla cu Liga 1

FIFA 21 va apărea pe data de 25 septembrie // sursă foto: Gamivo
FIFA 21 va apărea pe data de 25 septembrie // sursă foto: Gamivo

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 18:35

FIFA 21, noua variantă a celui mai popular simulator de fotbal din lume, va fi disponibil începând cu data de 25 septembrie, iar jocului îi vor fi aduse multe modificări de către dezvoltatori.

FIFA 20, versiunea precedentă a jocului, a adus o noutate extraordinară pentru fanii fotbalului din România: jocul a cuprins și Liga 1, pentru prima dată!

Noutățile din FIFA 21

FIFA 21, care va fi disponibil atât pe PC, cât și pe console (PS4, XBOX One, Nintendo Switch + PS5 și Xbox Series X, cele două console de ultimă generație care vor apărea în iarnă), va avea parte de o serie de modificări.

În primul rând, video-arbitrajul va fi inclus în joc, scrie Fanatik. Apoi, cele mai importante meciuri din joc, precum finalele Ligii Campionilor sau ale altor Cupe, vor avea parte de ceremonii de deschidere, înaintea partidelor, similar cu ceea ce se întâmplă în realitate. De asemenea, scenele de la decernarea trofeelor vor deveni mult mai autentice.

Și accidentările suferite de către jucători vor avea parte de modificări. FIFA 21 va aduce cadre apropiate cu fotbaliștii atunci când aceștia se accidentează, precum și atunci când părăsesc terenul.

Liga 1 va fi prezentă și în FIFA 21

Introducerea Ligii 1 în FIFA 20 a reprezentat o lovitură atât de imagine, cât și financiară pentru dezvoltatorii jocului. Vânzările acestuia în România au crescut considerabil, iar interesul în competițiile online de FIFA a explodat pe perioada pandemiei de COVID-19. eCupa României reprezintă cel mai bun exemplu în acest sens. 

Astfel, Casa Pariurilor Liga 1 va fi prezentă și în FIFA 21, unde vor mai apărea și alte două ligi noi, dintre cele ale Cehiei, Greciei, Finlandei și Indiei.

VIDEO: Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Francezii se reorientează » În lipsa fotbalului, competițiile de FIFA cuceresc televiziunea

EA Sports a suspendat Echipa Săptămânii în FIFA 20

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2561046200830703
Ionut Valentin  •  02 Mai 2020, 11:17

Pe mobil nu bagă nimic? Sau ăștia suntem proști de la care i-a bani ea? Nu tu ultimate team nu carrer mode nu nimic și pe voi e mare șmecherie că bagă arbitraj video când versiunea mobile nici carieră nu bagă afurisiții

Vezi toate comentariile (1)
Comentează