GSP.RO  »  FOTBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Actorul Marius Vizante, fanul Stelei în copilărie, despre echipa lui Becali: „E ca o fostă iubită care a fugit cu un golan!” + distruge echipa Armatei

Marius Florea-Vizante, fan Steaua în copilărie, a vorbit despre conflictul CSA - FCSB.
Marius Florea-Vizante, fan Steaua în copilărie, a vorbit despre conflictul CSA - FCSB.

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2020 14:54

Actorul Marius Florea-Vizante (47 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live în această dimineață, unde a vorbit, printre altele, despre copilăria petrecută în cartierul Ghencea, ca suporter înfocat al Stelei din anii ‘80. 

Printre poveștile din copilăria trăită în roș-albastru, actorul a dezbătut la GSP Live și conflictul dintre CSA Steaua, echipa Armatei, și FCSB, echipa lui Gigi Becali. Chiar dacă nu se declară un simpatizant al echipei din Liga 1, pe care o personifică ca fiind o „fostă iubită”, acesta a criticat în termeni foarte duri proiectul CSA Steaua: „Aia e o bășcălie, nu are ce face Armata cu banii?”. 

„Am rărit-o bine cu mersul la stadion când au început să se tulbure apele. Prima oară când am văzut că a apărut Gigi am luat-o în glumă. Am zis «Eee, îl folosesc pe fraierul ăsta, îi iau banii». Asta a fost senzația la început, dar uite că fraierul nu era fraier deloc. Numai că, din păcate, s-a stricat lucrarea și s-a stricat din ce în ce mai rău. Și acum când joacă FCSB mă mai uit, dar pasiunea aia s-a oprit, vorbim de o fostă iubită. Fosta iubită a fost cu altul, s-a și îngrășat. 

Pentru aia tinerică din Liga a 4-a nu simt nimic. Aia e o bășcălie, e un forțaj ca să îi mai stoarcă niște bani lui Gigi. Mi se pare o făcătură fără margini. Nu are ce face ministerul cu bani, pe bune? Noi ne-am plâns de comunism, că sunt echipe ministeriale, că de ce dă statul bani și acum ce facem? Iar echipe departamentale? Nu are ce face Armata cu banii? Iubirea mea pentru Iovan, Lăcătuș, Tudorel Stoica, pentru toți cei care sunt implicați acolo, e veșnică. Asta nu se șterge. Doar că proiectul ăsta mi se pare mort în fașă, realmente e o ambiție prostească”, a spus Marius Florea-Vizante la GSP Live. 

VIDEO Marius Vizante vorbește despre conflictul CSA - FCSB

Cum caracterizează Marius Vizante echipa lui Gigi Becali: „FCSB e fosta iubită care s-a dus după un golan, știi că femeile sunt atrase de ăștia mai mârlani așa... S-a dus cu ăla care o cam bate, o cam face de rușine, s-a și îngrășat puțin ea... nu mai e pe piața cum trebuie”. 

Actorul e categoric și spune că noul stadion din Ghencea trebuie să fie deschis pentru orice echipă

Întrebat de către moderatorul Costin Ștucan, dacă va fi prezent la deschiderea noului stadion din Ghencea, actorul a spus: „Nu știu dacă la deschidere, dar fără îndoială mă duc să văd o lucrare de artă nouă. O să mă duc. Ce mă deranjează este ca va fi din nou o medalie pe pieptul militar al Ministerului, deși banii sunt publici, ai tuturor. Stadionul ar trebui să fie al tuturor, nu al unui departament. Asta mă deranjează. Sper ca el să fie un stadion deschis, pus la dispoziție echipelor care merită să joace pe un asemenea stadion.

Dacă joacă tot CSA Steaua în Liga 4, pe ditamai stadionul, mi se pare ridicol. Ar merita o echipă din Liga 1 să joace acolo, chiar și FCSB, de ce nu? Să vină și Dinamo. Cum ar fi să joace Dinamo pe noul Ghencea? Dinamo în Champions League pe Ghencea ar fi cea mai mișto palmă. Eu aș merge pe stadion doar din curiozitate, ca un turist, pentru că nu mai e legat de o echipă pe care o iubesc”. 

„Cu mersul la stadion am început să o răresc din anii ‘90 pentru că intrasem la facultate. Dar a fost o perioadă cam din ‘84-85, în care nu exista meci pe Ghencea și eu să nu fiu acolo. Se întâmpla că de multe ori juca miercurea și atunci de la ultima oră aveam latină, așa încât nu am făcut nicio oră de latină în anul ăla. Plecam trei sferturi din clasă la meci, mai rămâneau 3 fete din clasa la oră și spărgeau greva așa că le luam și pe ele cu forța la meci. Într-o zi a venit și profa de latină cu noi la meci, ne-am trezit cu ea lângă noi pe stadion. Vreo 3 ani de zile nu am ratat absolut nimic pe Ghencea: meci oficial, antrenament, prezentare, echipa națională, Cupa României, orice” -Marius Florea-Vizante, actor

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Povestile savuroase ale actorului Marius Florea-Vizante din galeria Stelei a anilor '80: „Mi-am luat palme și flegme, pe urmă mi-am făcut propria galerie”

Copilărie în Ghencea printre legendele Stelei: „A doua zi, 30 de puști îl așteptau pe Belo la scară. Să-mi cadă lentilele! Mi-am dat seama ce prostie am făcut”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
randomm
randomm  •  10 Aprilie 2020, 18:15
Postat de partea47mea pe 10 Aprilie 2020, 17:42

Vizante,degeaba incerci sa o dai intoarsa, mirosi a branza ba baiatule. Hai pa, bine ca stiu cine-mi esti.

dupa pandemia asta sa vezi cum o sa dea la intors aia de la csa,cu faze gen: bai gigi,am glumit,hai ca te lasam sa joci in ghencea pentru 3 mii de euro numai sa vii aici. iti mai dam si sigla gratis,tinand cont ca nu numai ca nu ne-a adus 3,7 milioane de euro pe an dar ne-a dat o gaura in buget de si acum urlam dupa ea.

22cea
22cea  •  10 Aprilie 2020, 18:08
Postat de Dumitrescu Alin-Marian pe 09 Aprilie 2020, 17:28

Actorasul asta juca cu maya sau cu ghiury pascu când tu poate mâncai la gradinita, scuza-ma. Cauta tu pe google vizate si vezi tati ce-ți da, după care baga numele tau și vezi ce-ți da.

Ia uite ca nu l-am remarcat pe Deniro de Ghencea !

partea47mea
partea47mea  •  10 Aprilie 2020, 17:42

Vizante,degeaba incerci sa o dai intoarsa, mirosi a branza ba baiatule. Hai pa, bine ca stiu cine-mi esti.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează