GSP.RO  »  FOTBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Povestile savuroase ale actorului Marius Florea-Vizante din galeria Stelei în anii '80: „Mi-am luat palme și flegme, pe urmă mi-am făcut propria galerie”

Actorul Marius Florea-Vizante a copilărit în galeria Stelei din anii '80
Actorul Marius Florea-Vizante a copilărit în galeria Stelei din anii '80

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2020 12:17

Actorul Marius Florea-Vizante a acceptat invitația GSP și a participat în această dimineață, prin Skype, la emisiunea GSP Live. 

În direct, actorul a povestit despre copilăria savuroasă în galeria Stelei în anii ’80, cum a furat o față de masă din cofetărie pentru a-și face steag roș-albastru și o amintire cu propria galerie la un meci al naționalei:

„Eu am nimerit cea mai frumoasă perioadă, absolut venită servit, locuiam acolo, eram pitic la fotbal și aveam intrare gratuită la meciuri. Atunci așa era, femeile și piticii aveau intrare gratuită pe Ghencea. Steaua era în cea mai frumoasă perioadă, cum să nu fii în galerie? M-am mutat în ‘79 în București, aveam 7 ani, habar nu aveam fotbal atunci. Încet, încet am prins gustul. Tatăl meu era ofițer, lucra la Minister ceva destul de important, în Aviația Civilă. Aveam intrare la tribuna 1, era mișto, era lume bună. Vedeai ca la spectacol, îmi plăcea cum se aplauda, cum se striga și încet-încet mi-a intrat flama. 

M-a luat flama și m-am mutat de la tribuna 1 la peluza 2, până când mi-am luat palme după ceafă și flegme pentru că nu cânt destul de tare. Eram la asta dinspre intrare, la Nord. Pe urmă m-am retras și mi-am făcut propria galerie, mi-am făcut steagul meu, că mi-au furat și steagul. Eram bun la galerie că tot veneam cu steaguri, aveam mașină de cusut acasă și făceam tot felul de steaguri, dar mi le luau ăia din galerie, îți dai seama, «Chiorule, dă-le încoa’!». Azi așa, mâine așa, pasiunea mare, dar până când?”.

VIDEO Poveștile actorului Marius Vizante, din galeria stelistă a anilor '80

Metoda „ingenioasă” prin care a reușit să-și facă un alt steag

Alungat din galerie și cu steagurile furate, tânărul Marius Florea-Vizante a trebuit să se reorienteze și să-și facă un alt steag, așa a ajuns să fure o față de masă din cofetărie. În direct la GSP Live, acesta a rememorat întâmplarea hazlie:

„După ce am luat palme după ceafă că nu cânt destul de tare, m-am cărat înapoi, dar nu mai aveam steaguri. Așa că am furat de la cofetărie o față de masă, că mai aveam un petic roșu, dar nu mai aveam albastru. Sau invers, nu mai știu exact. Obișnuiam să merg la cofetărie chiar și când nu aveam bani, ca să văd măcar dacă au băgat ceva proaspăt.

Atunci mi-am luat un ecler și, când să-l pun pe masă, dintr-o dată parca s-a fâlfâit așa fața aia de masă. M-a chemat la ea. M-am făcut că am scăpat eclerul pe masă, am creat o diversiune, aia s-a dus în spate să nu știu ce și poc! Tule-o cu fața de masă. Apoi am dat-o repede în ape, am călcat-o, am tăiat-o în patru și am făcut un steag frumos”.

Cum a reușit galeria lui Marius Florea-Vizante să atragă atenția tuturor la meciul naționalei

Tot la GSP Live, actorul a mai amintit un episod amuzant, cu propria lui galerie, la un meci al naționalei României:

„Pe Ghencea îmi făcusem o gașcă, venea cu mine, ca să fim și noi o mică galerie. Țin minte România-Țara Galilor, scor 5-1, era 5-0 la pauză. Începusem să strigăm diverse chestii. La început nu ne venea să credem, am urlat de ne-au sărit ochii din cap. La 2-0 începusem să cântăm de-astea «Mai vioi, mai vioi, să le dăm și golul trei». Pe urmă «Hai pe ei, hai pe ei, să le dăm și golul doi», dar era deja 3-0.

La 5-0 am început să strigăm «Nu mai vrem, nu mai vrem». Nu mai puteam pentru că urlasem deja prea mult. Apoi am început să strigăm altfel «Hai pe ei, hai pe ei, dar lăsați-i și pe ei să mai joace puțin că ne-am cam plictisiiiiit». Totul era fără rimă, fără ritm. La un moment dat se întorsese lumea, nu se mai uita la meci, era deja 5-0 și se uitau la ce tâmpenii mai strigăm noi”.

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Ce-i lipsește lui Andrei Vlad. Tibi Lung, omul care l-a crescut pe tânărul portar: „El trebuia altfel gestionat, dar va reuși la Steaua”

Detaliul neștiut despre Silviu Lung Jr. » Cum și-a eclipsat fratele: „Eu n-am avut norocul ăsta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close