FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

FCSB. EXCLUSIV VIDEO Ce-i lipsește lui Andrei Vlad. Tibi Lung, omul care l-a crescut pe tânărul portar: „El trebuia altfel gestionat, dar va reuși la Steaua”

Tibi Lung este cel care l-a crescut pe Andrei Vlad, la academia CS U Craiova
Tibi Lung este cel care l-a crescut pe Andrei Vlad, la academia CS U Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 13:19

Tibi Lung (41 de ani), fost antrenor cu portari juniori la CS U Craiova, a vorbit la GSP Live despre situația actuală a lui Andrei Vlad (20 de ani), portarul lui FCSB, și explicat de ce ar mai avea nevoie acesta pentru a devenit un portar de top. 

Andrei Vlad a început fotbalul în orașul său natal, în Târgoviște, dar la vârsta de doar 12 ani a fost transferat în Craiova, la Casa Bogdan. Încă de atunci a fost remarcat de către Tibi, iar ulterior, când fostul portar a semnat cu CS U Craiova, l-a adus și pe Vlad în lot. În direct la GSP Live, Tibi Lung, cel care i-a ghidat tânărului Vlad primii pași în fotbal, i-a făcut acestuia o scurtă analiză.  

VIDEO. Tibi Lung l-a analizat pe Andrei Vlad

„Îl mai trădează tinerețea pe Andrei. El s-a dezvoltat corect, până la 18 ani a fost luat la prima echipă și la academie. Problema lui este că cei care l-au luat trebuie să-i gestioneze tinerețea corect. El trebuia altfel gestionat, au fost opinii despre el și nu vreau să... Trebuie evaluat foarte bine de cel care lucrează cu el, dar este un tip destul de puternic și eu cred că va reuși la Steaua. 

Nu are cum să nu reușească. Însă, trebuie să fie puțin mai responsabil. Să comunice mai mult, să organizeze mai bine, lucruri de ordin tactic. Trebuie să fie mai curajos, să-și asume lucrurile mai bune și mai puțin bune pe care le face. Trebuie să trăiască un pic mai mult în jocuri, curaj!”, a spus Lung la GSP Live.

Andrei Vlad s-a transfer de la CS U Craiova la FCSB în vara anului 2017, în schimbul a 400.000 de mii de euro. În momentul transferului de la Craiova, Vlad era supranumit „Messi al portarilor” de către Gigi Becali, însă acesta a reușit să se remarce mai mult prin gafe la FCSB.

42 de goluriîn 34 de meciuri a încasat Vlad la FCSB

0 meciurifără gol primit a avut Andrei Vlad în Liga 1

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Reacția lui Tibi Lung la gândul că ar fi putut să fie rudă cu Gică Hagi: „Fiica mea nici nu-l cunoștea pe Ianis”

Ștefan Nanu nu uită cum i-a luat Cristi Chivu locul la EURO 2000: „Am plâns, am suferit foarte mult. Au fost alte interese acolo”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
maccsero
maccsero  •  08 Aprilie 2020, 16:51

Pleacă repede, puștiule! La FCSB n-ai nicio șansă.

hhannibal
hhannibal  •  08 Aprilie 2020, 16:32

Daca "l-a crescut" Tibi Lung e clar!:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close