GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Reacția lui Tibi Lung la gândul că ar fi putut să fie rudă cu Gică Hagi: „Fiica mea nici nu-l cunoștea pe Ianis”

Tibi Lung a dezmințit relația dintre Ianis Hagi și fiica lui, chiar dacă în presă a circulat această captură de pe facebook, cu o postare a Cristinei.
Tibi Lung a dezmințit relația dintre Ianis Hagi și fiica lui, chiar dacă în presă a circulat această captură de pe facebook, cu o postare a Cristinei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 11:43

În ultimii ani, în tabloide, s-a scris că Ianis Hagi (21 de ani) a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cristina Lung, nepoata fostului mare portar al Craiovei Maxima, Silviu Lung. 

A circulat inclusiv o captură cu o postare a Cristinei de pe pagina ei de facebook, în care cei doi apăreau față în față, sprijiniți pe capota a două mașini de lux. La descrierea postării respective, Cristina îl alinta «My king. I love you ursulețul meu fotbalist» pe fiul „Regelui”. 

În direct la GSP Live, Tibi Lung (41 de ani), tatăl Cristinei Lung, a dezmințit categoric că ar fi existat cea mai mică legătură între cei doi și s-a amuzat copios la gândul că ar fi putut să se încuscrească cu Gică Hagi. 

Video cu reacția lui Tibi Lung, la gândul că ar fi putut să devină rudă cu Hagi

„Nici nu a existat acea relație, nici măcar un dialog nu a existat. Este foarte simplu. Știu că s-a vorbit, dar nu e adevărat. Ea fiind un copil la vremea respectivă, a suferit foarte mult pentru că ea habar nu avea, nu era niciun adevăr. Nici nu îl cunoștea pe Ianis, nu a dialogat cu el. 

Pe mine m-a amuzat, dar pe ea a afectat-o foarte tare fiind copil, că nu era adevărat. A fost o invenție, atâta tot. A fost un can-can de presă, nu știu. Lucruri mincinoase aruncate așa în spațiu”, a spus Tibi Lung la GSP Live. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Ștefan Nanu nu uită cum i-a luat Cristi Chivu locul la EURO 2000: „Am plâns, am suferit foarte mult. Au fost alte interese acolo”

https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/dezvaluirile-lui-stefan-nanu-cum-i-a-luat-cristi-chivu-locul-la-euro-2000-595259.html

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  08 Aprilie 2020, 20:09

Cum adica nu-l cunoaste? E ala caruia nu i-a activat Rangers clauza de cumparare. Dar nu-i nimic: Barcelona, Sevilla, Bayern, City, Arsenal de-abia asteapta.

pote
pote  •  08 Aprilie 2020, 13:05

cat de multa prostie! regi,printi!!! ba nu va e rusine??? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  08 Aprilie 2020, 12:25
Postat de pugliesi pe 08 Aprilie 2020, 12:22

EXTRAORDINAR

Da, extraordinar de *** este o parte a presei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează