GSP.RO  »  FOTBAL  »  CHINDIA - PETROLUL

Alarmă falsă! Unde se va juca meciul Chindia - Petrolul Ploiești

Alarmă falsă! Unde se va juca meciul Chindia - Petrolul Ploiești
Alarmă falsă! Unde se va juca meciul Chindia - Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 17:22 / Actualizat marti, 02 mai 2023 18:03

Deși suporterii își doreau ca partida Chindia - Petrolul să se dispute la Târgoviște, amenințând că nu vor veni pe "Ilie Oană", echipa lui Toni Petrea își amână pentru ultima etapă revenirea pe propria arenă.

Într-o poziție delicată cu numai trei runde înainte de finalul play-out-ului, pe locul 7, primul de baraj, Chindia nu va juca nici următoarea etapă, cu Petrolul, pe noul stadion din Târgoviște. Anunțul a fost făcut azi pe pagina de facebook a clubului.

Ba sunt avize, ba nu sunt

Tot acolo unde se anunță că totuși, în ultima etapă, noua arena "Eugen Popescu" va fi inaugurată, la meciul cu Voluntari. O ironie a sorții, Chindia va juca în sfârșit acasă, după 4 ani în care nu a avut propria arenă, dar într-o partidă în care, cel puțin teoretic,  și-ar decide supraviețuirea în Superligă pe masă.

Surse din oraș susțin că s-ar fi putut juca chiar și cu Petrolul la Târgoviște, dar că Primăria, proprietara arenei, nu a obținut la timp avizele de la ISU și de la Jandarmerie, pentru ca reprezentanții clubului să poată solicita omologarea stadionului.

Abia luni vor cere omologarea la LPF

Până azi, la LPF nu ajunsese nicio cerere de omologare din partea celor de la Târgoviște. Alte surse suțin însă că avizele ar fi gata, dar nu s-ar fi putut organiza într-un timp atât de scurt, până pe 9 mai (dată la care se dorea reprogramarea meciului), partida cu Petrolul.

Așa că meciul cu "găzarii" se dispută cum era programat inițial, vineri, 5 mai. Iar luni ar urma ca AFC Chindia să trimită la LPF cererea dse omologare a arenei. Cu FC Voluntari ar urma să se joace în nocturnă, cel mai probabil de la ora 19:00, pe "Eugen Popescu". Acolo unde Chindia jucase ultima oară pe 21 mai 2019, când a obținut matematic promovarea în primul eșalon, după victoria cu Luceafărul Oradea (4-1).

Comunicatul AFC Chindia de pe pagina de Facebook a clubului

A.F.C. Chindia Târgoviște anunță că meciul cu Petrolul Ploiești, din etapa a VII-a a Play Out-ului SuperLigii se va desfășura, conform programării, în data de 05.05.2023, ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Cunoaștem interesul suporterilor noștri pentru revenirea pe teren propriu a echipei, tocmai de aceea îi anunțăm cu regret că nu s-a putut face omologarea conform Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) pentru următorul meci. 

Având în vedere prevederile regulamentare, schimbarea de stadion (revenirea acasă) necesită o perioadă de 10 zile. Arena este gata, iar meciul din ultima etapă, de pe teren propriu, cu FC Voluntari, se va desfășura, cu siguranță, pe Stadionul Municipal „Eugen Popescu”! 

A.F.C. Chindia Târgoviște vine în sprijinul suporterilor noștri și va pune mijloace de transport la dispoziție, în funcție de solicitări, pentru deplasarea de vineri de la Ploiești. Biletele pentru meciul cu FC Petrolul vor fi puse în vânzare mâine dimineață, atât la case, cât și online, urmând să revenim cu programul detaliat. Vă mulțumim că sunteți alături de băieții noștri! Hai Chindia!

A decis FCU Craiova - Chindia și a apărut ca Haaland la interviuri: „Am avut câteva luni grele”
FCU Craiova - Chindia 1-0
A decis FCU Craiova - Chindia și a apărut ca Haaland la interviuri: „Am avut câteva luni grele”
Imagini spectaculoase la Ploiești! Cu Budescu șef de galerie, „găzarii” au sărbătorit evitarea retrogradării ca pe un trofeu
PETROLUL
Imagini spectaculoase la Ploiești! Cu Budescu șef de galerie, „găzarii” au sărbătorit evitarea retrogradării ca pe un trofeu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
intunerikuss
intunerikuss  •  03 Mai 2023, 10:57

O rusine de primar! Sa-l mai votati inca o data, dragi targovisteni... :)))

realsteaua
realsteaua  •  03 Mai 2023, 02:12

Am tot urmărit informațiile din ultimul an cu privire la darea în folosință a stadionului din Târgoviște și de fiecare dată au tot amânat acest lucru. Cred că vor juca în liga a doua excelent, chiar în nocturnă. :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează