GSP.RO  »  FOTBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Vasile Maftei rememorează sfertul de Cupa UEFA: „M-am bucurat când a dat gol Maccarone! Aș da orice să rejoc meciul cu Steaua”

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2020 13:34

Vasile Maftei (39 de ani), fostul fundaș al Rapidului, a rememorat în această dimineață la GSP Live dubla dintre Rapid și Steaua din 2006, în sferturile Cupei UEFA. 

În tur, (pe atunci) Steaua a remizat pe terenul Rapidului, 1-1, iar la meciul de pe Lia Manoliu, rezultatul a fost 0-0. Steaua lui Olăroiu a mers mai departe în semifinale, acolo unde a fost oprită de Middlesbrough. 

„Eram foarte montați, aveam obiceiul să mergem la plimbare în dimineața meciului și la biliard. Când ne-am dus eram escortați de jandarmi, stewarzi, parcă eram trupă de comando. Erau măsuri foate mari de siguranță. Asta ne-a făcut și pe noi să ne încărcăm foarte mult. La meciul tur am intrat cu presiune mare pe noi, foarte motivați, dar am luat gol în minutul 5. Nu primisem gol în meciul de acasă în acea campanie și am reacționat târziu după.

Am intrat foarte bine în repriza a doua. În meciul retur am avut și noi, și ei ocazii, dar eu consider că noi am câștigat trei reprize și ei una. Ambele echipe erau foarte bune, foarte bine organizate. Aveau un antrenor foarte bun. A fost ca un joc de șah. Eu eram pion, muncitor”, a povestit Matei la GSP Live.

După ce i-au eliminat pe giuleșteni, roș-albaștrii i-au întâlnit în semifinale pe englezii de la Middlesbrough. La retur, Steaua pierdea dramatic cu Middlesbrough, 2-4, în ciuda faptului că roș-albaștrii au condus cu 2-0. 

„Sincer, m-am bucurat când a dat gol Maccarone. În meciul cu Basel, englezii au întors la fel rezultatul și m-am gândit că se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat, dar sincer nu mă așteptam. E clar că m-am bucurat, am suferit foarte mult la meciul când ne-au eliminat. După meci am mers la un restaurant, era o atmosferă de înmormânatare. Eram foarte dezamăgiți. Am avut foarte mare încredere în noi la retur. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, să mai joc un meci din viața mea, acest meci ar fi”
- Vasile Maftei la GSP Live

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Vasile Maftei, drastic la GSP Live: „Pancu are ce și-a dorit!” + „Mai există un singur rapidist în club”

EXCLUSIV VIDEO Antrenorul secund al Astrei dezvăluie cât de greu e să lucrezi cu Alibec și Budescu: „Mai comentează... sunt jucători capricioși!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
catalynn
catalynn  •  20 Martie 2020, 09:54
Postat de aress123 pe 19 Martie 2020, 21:43

Corect. Dar si la falimentul rapidului s-au bucurat toti stelistii.

Bai Berbec123, numai un fcsbist se poate bucura când o echipa rivala, fie ea și Rapid, se desființează.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  20 Martie 2020, 07:23

Pretenții? De la cine, dacă nu are cu ce?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Martie 2020, 07:06

„Sincer, m-am bucurat când a dat gol Maccarone. ” Păi, da, asta o fi starea de spirit a Rapidului, de care pomenea cineva pe-aici. Să te bucuri când e eliminată o echipă românească... Nu ca mine, care era să sparg televizorul când a întors Anderlecht rezultatul în meciul cu adevărata Rapid, în august 2003.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează