FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Antrenorul secund al Astrei dezvăluie cât de greu e să lucrezi cu Alibec și Budescu: „Mai comentează... sunt jucători capricioși!”

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2020 11:27

Vasile Maftei (39 de ani), antrenorul secund al Astrei Giurgiu, a vorbit în această dimineață despre cum e să-i antrenezi pe Constantin Budescu (mijlocaș, 31 de ani) și Denis Alibec (atacant, 29 de ani). 

11 goluri și 10 pase de gol sunt cifrele lui Alibec, în timp ce Budescu a bifat 6 goluri și 8 pase de gol, în acest sezon, în tricoul Astrei Giurgiu. 

„Nu sunt greu de antrenat, sunt jucători de mare valoare. Sunt ușor de antrenat pentru că știu ce trebuie să facă. Din punct de vedere psihic, psihologic trebuie vorbit cu ei, trebuie să le dăm încredere. Ei sunt tratați ca și ceilalți jucători, doar că au o calitate peste media campionatului. Ei fac diferența tot timpul, întotdeauna ne-am gândit la ei ca la jucătorii care pot să facă diferența. Le-am dat mai puține sarcini defensive, dar pe faza ofensivă ei își fac treaba extraordinar. Ca drept dovadă, până să se accidenteze Budi, ei au avut niște realizări incredibile împreună” 

Maftei: „Mai comentează, sunt jucători capricioși” 

Antrenorul secund al Astrei spune că performanța cuplului Budescu-Alibec se datorează într-o mare măsură și coechipierilor. 

„Ceilalți, în spate, fac de asemenea o treaba extraordinară, sunt jucători care se dedică total echipei și trebuie și ei remarcați. Încerci să le dai niște sarcini defensive să se țină cât de cât de ele, mai comentează când le dai sarcini defensive... Mai comentează, normal. Sunt jucători capricioși. Noi încercăm să creăm o atmosferă cât mai bună în cadrul lotului. Trebuie lăudați și cei din spatele lor, duc o muncă extraordinară. Nu e ușor să joci în spatele unor jucători care fac mai puțin faza defensivă”, a declarat Vasile Maftei la GSP Live.

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Un fost rapidist a dezvăluit cum a încercat Copos să-l păcălească la semnarea contractului: „Lipseau 30 de mii de euro!”

EXCLUSIV VIDEO Emil Dică, despre cel mai greu adversar întâlnit și ratarea din sfertul UEFAntastic: „Când am văzut cu cine am duel direct, am închis laptopul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close