LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un fost rapidist a dezvăluit cum a încercat Copos să-l păcălească la semnarea contractului: „Lipseau 30 de mii de euro!”

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2020 13:51

Emil Dică (37 de ani), fost jucător la Rapid, a fost invitat la GSP Live și a povestit două întămplări cu George Copos, fostul patron al lui FC Rapid.

Dică a povestit cum George Copos îi promisese o anumită sumă pentru prelungirea contractului, dar în final a descoperit că lipseau 30.000 de euro, pentru fiecare an de contract!

 „Speram să semnez în continuare, dar eu îmi doream să plec în străinătate. Domnul Mircea Rednic a ținut mult să îmi prelungesc contractul, am mers la negociere cu domnul Copos. După primul antrenament, domnul Rednic mi-a spus «Uite, am văzut că nu ți-au mărit salariul și am vorbit cu cei din conducere să-ți mărească. Eu am nevoie de tine». După un antrenament, m-a luat dânsul și m-am dus la Copos. Mi-a scris suma pe o hârtie. Am vorbit ceva cu el și, în 10 minute maximum, a venit cineva de acolo cu contractul redactat. Lipseau 30 de mii de euro în fiecare an! Mi-a zis «Ia, ia semnează repede!». Nu m-am uitat special pentru cifre, m-am uitat la anumite clauze. I-am pus «Uitați-vă puțin, cred că ați greșit suma!». După, el mi-a spus că am înțeles eu greșit”. 

Emil Dică: „Toată săptămâna am făcut numai grătare”

Când a auzit de salarii, Copos s-a făcut că plouă. Emil Dică a mai povestit un alt moment cu George Copos, după o victorie a rapidiștilor în fața Viitorului lui Hagi.

„După un meci cu Viitorul, am câștigat noi la Constanța, toată lumea spunea că vom pierde. În acea săptămână erau probleme la Rapid, încă nu plecase domnul Copos, și toată săptămâna am făcut numai grătare. Singurul care se antrena era Pecanha, noi eram la grătar și el făcea antrenament cu antrenorul cu portari. Toată echipa mergeam la grătar. 

După ce am câștigat la Viitorul, unde toată lumea ne dădea pierzători, l-a sunat Copos pe domnul Marian Rada, în autocar, și m-a cerut la telefon. M-a felicitat și mi-a spus că îmi face contract pe viață la Rapid, iar eu i-am spus de salarii. Când a auzit, a zis că bine, bine, rezolvăm și a închis. Dar nu s-a rezolvat...”.

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:O mai știi pe Nadine? Ce viață chinuită a avut. Uite ce a ajuns să facă ACUM
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Adelaide
Digi 2, Telekom 2
17:00 Fotbal, Liga 2
Gloria Buzău - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Arsenal - Benfica
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Rangers - Antwerp
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League
Napoli - Granada
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League
AC Milan - Steaua Roșie Belgrad
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League
Club Brugge - Dinamo Kiev
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League
Leicester - Slavia Praga
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet
Liga 1