GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE

Zlatan, „fratele” lui Conte - 5 minute de sport altfel

Zlatan „fratele” lui Conte - 5 minute de sport altfel
Zlatan „fratele” lui Conte - 5 minute de sport altfel

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 09:08 / Actualizat luni, 17 mai 2021 12:48

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) este un specialist al titlurilor interne. Mai puțin când îl înfruntă pe Antonio Conte (51).

Din 2003 până în prezent, Zlatan a câștigat campionatul în fiecare sezon petrecut la echipe din Europa, mai puțin în 3 rânduri. 

Pentru prima dată, în sezonul 2011/2012, la AC Milan, când Juventus, sub comanda lui Antonio Conte, le-a „suflat” titlul „diavolilor”. Apoi în 2016/2017, când evolua la Manchester United. Campioana Angliei în acel sezon a fost Chelsea, antrenată de... Antonio Conte!

Ajungem la sezonul în curs de Serie A, în care Inter este deja campioană matematic, iar AC Milan, cu Zlatan Ibrahimovic în lot, ocupă locul 3 cu o etapă înainte de final. Cine o antrenează pe Inter? Antonio Conte, coșmarul atacantului suedez!

Zlatan Ibrahimovic, „fratele” lui Conte - 5 minute de sport altfel

Din 2003 până acum, Zlatan Ibrahimovic a evoluat la 7 echipe în Europa: Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și din nou AC Milan.

Rusia, Olimpiada și Pianul – 5 minute de sport altfel

15 ani de suspendare la karting - 5 minute de sport altfel

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează