GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  CONFLICT

Un apropiat al lotului de biatlon confirmă varianta rusului care acuză Federația: „Să vă spun cum a fost”

Anatoli Oskin (foto: instagram)
Anatoli Oskin (foto: instagram)

Articol de , - Publicat marti, 08 februarie 2022 18:27 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 18:56

Un apropiat al lotului FR Schi Biatlon, care a decis să-și păstreze anonimatul, confirmă spusele rusului Anatoli Oskin și spune că „sportiv, el trebuia păstrat în lot”

Evenimentele din scrisoarea trimisă de Anatoli Oskin sunt confirmate de un apropiat al lotului României de biatlon.

Acesta a citit atât varianta rusului, cât și a antrenorului Gheorghe Gîrniță și aduce lămuriri referitoare la caz.

Rusul care a reprezentat România la biatlon șochează: „M-au forțat să concurez cu 38,5 grade febră și să împart camera cu un coleg simptomatic” » Antrenorii contraatacă: „Ai fost prea slab!”
CONFLICT
Rusul care a reprezentat România la biatlon șochează: „M-au forțat să concurez cu 38,5 grade febră și să împart camera cu un coleg simptomatic” » Antrenorii contraatacă: „Ai fost prea slab!”

„Gîrniță are dreptate că Oskin nu a fost sportivul pe care îl aștepta toată lumea. Uite, comparativ cu Colțea, care e acum la Jocurile Olimpice, nu era mare diferență. Unul dintre ei e bun la fond, celălalt la țintă”, spune sursa GSP.ro.

Însă, mai departe, varianta rusului este „una corectă. Așa s-a întâmplat. Să vă spun cum a fost. Chiar dacă a avut niște rezultate mai proaste la început, la final a prins 2 locuri 3 la campionatele naționale, iar lotul era de 7 oameni. L-au îndepărtat fără să îi dea explicații pentru că nu aveau cum să le motiveze”, spune vocea apropiată de FR Schi Biatlon.

În rest, cazul îmbolnăvirii cu COVID-19 și participării cu febră de 38,5 grade este, spune specialistul contactat de GSP.ro, „adevărată. Ei erau cazați, în Austria, la o vilă în care chiar puteau să-l pună și singur pe Oskin, într-un pat separat, dar nu au făcut asta. L-au băgat cu un tip care avea simptome, apoi, în Suedia, nu au vrut să-l ducă la spital că era bolnav, de frică să nu intre toți în carantină”, conchide sursa Gazetei Sporturilor.

Mai devreme, GSP.ro a publicat scrisoarea biatlonistului rus Anatoli Oskin, care le-a reproșat celor de la FR Schi Biatlon că a fost plasat într-o cameră cu un sportiv cu simptome de coronavirus, apoi a concurat cu o febră de 38,5 grade.

El a fost contrazis de antrenorul Gheorghe Gîrniță, care a punctat că scrisoarea este una „mincinoasă”.

Citește și alte articole:

Două victorii, un argint și un bronz » România obține medalii de iarnă într-un sport care poate ajunge disciplină olimpică peste 4 ani

Jake Paul se ia de Conor McGregor: „Viața lui se destramă. Îi recomand să lase alcoolul și să bea lapte, să își mai întărească oasele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează