GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

video Unicul Cătălin Oprișan a fost invitat la podcastul „Profu' de sport” » Poveștile memorabile ale „celui mai vesel și vorbăreț” jurnalist sportiv din România

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 10:32 / Actualizat joi, 04 august 2022 20:36

Cătălin Oprișan, editorialist GSP și jurnalist la Antena 1, a venit în vestiarul cu povești al Gazetei Sporturilor! „Cel mai vesel și mai vorbăreț jurnalist sportiv a fost invitatul lui Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP, la „Profu' de Sport”, noul proiect special lansat de Gazeta.

Sportcastul, produs într-un nou studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Invitatul celui de-al treilea episod a fost Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai îndrăgiți jurnaliști sportivi din România, ale cărui povești inedite, relatate mai nou și în zona de TV, rămân o sursă de divertisment de calitate pentru toate generațiile.

Cătălin Oprișan, 30 de ani în prima linie a presei sportive

  • e jurnalist din 1993
  • a participat la ultima finală de Cupa Cupelor din istorie și l-a văzut pe Hagi la EURO 2000, la retragerea sa de la echipa națională
  • A scris istoria Stelei - "Steaua, Legenda unei echipe de fotbal", pentru care a primit Premiul "Ioan Chirilă". Cartea conţine 400 de pagini cu toate informaţiile celei mai galonate echipe de fotbal din România. 
  • A scris "Istoria echipei naționale de fotbal a României", premiată de către Asociația Presei Sportive din România.
  • A fost corespondent Don Balón pentru România, iar în Gazeta Sporturilor scrie, fără întrerupere, din 1999.
  • A scris, alături de Adrian Mutu, cartea „Revenirea din infern” care spune povestea demnă de film a „Briliantului”
Dezvăluire colosală la Profu' de sport » Cum a aflat Ioanițoaia că s-a îmbogățit cu 1 milion de dolari: „Parcă mi-a dat cu ceva în cap. N-am dormit trei nopți”
PROFU' DE SPORT
Dezvăluire colosală la Profu' de sport » Cum a aflat Ioanițoaia că s-a îmbogățit cu 1 milion de dolari: „Parcă mi-a dat cu ceva în cap. N-am dormit trei nopți”

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre noul format video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”:

VIDEO Dezvăluire colosală la Profu' de sport » Cum a aflat Ioanițoaia că s-a îmbogățit cu 1 milion de dolari: „Parcă mi-a dat cu ceva în cap. N-am dormit trei nopți”

VIDEO De ce nu își mai vorbesc Ovidiu Ioanițoaia și Andrei Vochin: „Oricine face asta e un trădător”

INTERVIU Ovidiu Ioanițoaia, mărturisiri de colecție la episodul #2 din podcastul „Profu' de Sport”: „Suporterii nu înțeleg un lucru esențial despre ziariști” + Amintiri cu Păunescu și Elena Ceaușescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează