GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  ALĂTURI DE COPIII DIN UCRAINA

Fundația Ringier România, prin Libertatea și Gazeta Sporturilor, lansează campania umanitară „Alături de copiii ucraineni”. Cum poți dona?

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 09:47 / Actualizat marti, 08 martie 2022 11:56

Din 2008, de la înființare, și până astăzi, Fundația Ringier a adunat peste 15 milioane de lei din donații, bani care au mers către tratamentul a 300 de copii. Astăzi, sute de mii de copii ucraineni fug din calea bombelor. Vrem să-i ajutăm împreună cu dumneavoastră. Puteți dona prin SMS sau direct prin plata online, în caseta specială de mai jos. 

  • Compania de media Ringier deține în România, printre altele, brandurile Libertatea și Gazeta Sporturilor

80.000 de refugiați ucraineni se află acum în România, dintre care 30.000 sunt copii. Familii care au lăsat totul în urmă, în patria lor – acum un sângeros teatru de operațiuni militare -, și au fugit să-și salveze viața. Acești oameni au nevoie mai mult ca oricând de ajutorul nostru. 

Campania umanitară „Alături de copiii din Ucraina” 

Mame căutând disperate un loc sigur pentru copiii lor s-au refugiat în România, în timp ce bărbații luptă pentru eliberarea țării lor aflată acum sub asalt. 

Toată viața oamenilor este acum înghesuită doar într-o valiză. Cu toții păstrează speranța că armele vor înceta să mai ucidă în Ucraina. Fundația Ringier România, prin Libertatea și Gazeta Sporturilor, s-au alăturat efortului global de a-i sprijini pe refugiați și lansează campania umanitară „Alături de copiii din Ucraina”. 

Cu ajutorul vostru, al prietenilor fundației, cei care ne-ați fost mereu aproape, sperăm să reușim să alinăm din suferința refugiaților care au găsit adăpost în România în aceste zile. Zeci de mii de persoane, femei și copii cu precădere, au nevoie de noi toți pentru a trece mai ușor peste nenorocirea care s-a abătut asupra lor. 

Donează pentru copiii ucraineni - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 6.000 lei.

Donații la SMS 8826 cu textul „COPII UCRAINA”

Donațiile cu textul „COPII UCRAINA” se pot face începând de azi, 8 martie 2022, și la SMS  8826 – număr unic obținut în regim de urgență de Fundația Ringier România

Sumele obținute de la donatori în cadrul acestei campanii umanitare, la care se va adăuga și o contribuție a  fundației, vor fi folosite pentru achiziționarea de medicamente de primă necesitate, dezinfectanți, alimente, apă, produse de igienă, pături și lenjerii. Produsele vor ajunge la beneficiari prin voluntarii fundației sau prin intermediul unor ONG-uri partenere. 

Informațiile despre cum sunt folosiți banii din donațiile dumneavoastră vor fi prezentate de publicația Libertatea, parte a trustului Ringier, pe site și în varianta print. 

  • Suma alocată cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA a fost reţinută la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange România, Telekom România Mobile şi Vodafone România.

Se pot face donații și în conturile Fundației Ringier 

Cei care doresc să fie parte a acestei campanii umanitare lansată de Fundația Ringier România pot dona și în următoarele conturi ce aparțin fundației: 

  • RO98 BACX 0000 0012 7457 7001 - RON
  • RO02 RZBR 0000 0600 1552 6177 – EUR

Din 2008, de la înființare, și până astăzi, Fundația Ringier a adunat peste 15 milioane de lei din donații, bani care au mers către tratamentul a 300 de copii. 

Donează pentru copiii ucraineni - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 6.000 lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
118678163542371
Dan Dumitrescu  •  11 Martie 2022, 21:07

Pentru copiii românilor din Ucraina care nu pot învața în limba maternă și nu au drepturile pe care noi le acordăm tuturor minorităților, unde donează grupul Ringier? Mă doare de soarta copiilor români nu de cei ucraineni. De aia să aibă grijă americanii și "***" ucraineni în frunte cu Zelenski.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  10 Martie 2022, 00:10

După ce grupul ringier s-a umplut de bani de la guvern pentru campania de vaccinare a populației, alta șmecherie scoasă din mânecă: i-ați înțepat, acum luați-le și banii la fraieri!

m4blue88
m4blue88  •  09 Martie 2022, 16:52
Postat de befree pe 09 Martie 2022, 12:43

Nu voi dona NICIODATA pentru copiii ucrainienilor, c***, la fel cum au facut parintii si bunicii lor. Daca aveti bunavointa sa donati, aflati ca sunt multe tari in lume in care se duc razboaie, ca Nigeria, Congo, Siria, Irak, etc... Sunt tari care chiar merita respectul si bunatatea voastra. Multumesc!

Tu sigur nu ai bani nici de tigari, cu atata rautate in tine nu ai avea de unde sa castigi un leu :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează