GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  DORINEL LA 50 DE ANI

FOTO Mesaje pentru Munti la împlinirea a 50 de ani » Cuvinte emoționante din partea fiului lui Prodan: "Nenea Dorinel..."

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 12:44

A fost unul dintre cei mai importanţi jucători din marea echipă a României care în anii '90-2000 reuşea patru calificări consecutive la turneele finale europene şi mondiale.

Timp de 16 ani, Dorinel Munteanu a fost una dintre piesele de bază ale naţionalei, indiferent de numele selecționerului. Așa a ajuns să strângă 134 de selecţii, recordul all-time al României.

La aniversarea a 50 de ani, o parte dintre foştii săi colegi şi prieteni au ţinut să-i trimită mesaje de felicitare.

Citește și:  Dorinel Munteanu face o incursiune spectaculoasă prin cariera sa, la împlinirea a jumătate de secol de viață: ”Echipa națională a fost biserica mea”

"A fost un copil ambiţios, care se dăruia complet şi avea o mare calitate umană. A avut o perioadă mai grea, a trecut printr-un divorţ, dar sunt convins că poate să redevină antrenorul care a fost şi chiar mai mult. Omul care deţine recordul de selecţii la echipa naţională nu poate să fie decât un model" Mircea Sandu, fost preşedinte FRF

"Piticule, să-mi spui cum e la 50 de ani, că eu mai am câteva luni până îi împlinesc! Să fii sănătos şi să te întorci cât mai repede în antrenorat, acolo unde îţi este locul. Fotbalul românesc are nevoie de experienţa şi de pasiunea ta!" Ionuţ Lupescu, fost internaţional

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
traian_v
traian_v  •  25 Iunie 2018, 14:05

La Multi Ani - chiar daca la Cluj nu ai iesit chiar pe usa din fata... ce a fost a fost, multumim pt anii de fotbalist si multa sanitate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează