GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  GALA GSP 2021

GALA GSP 2021 Mircea Lucescu, pentru a 5-a oară în istorie „Antrenorul anului”: „E un semn de respect! La vârsta mea, alții stau acasă, la căldură, și se uită la TV”

La 76 de ani, Mircea Lucescu a primit pentru a 5-a oară trofeul de „Antrenorul anului
La 76 de ani, Mircea Lucescu a primit pentru a 5-a oară trofeul de „Antrenorul anului" în Ancheta GSP. Și-l mai adjudecase în 2004, 2010, 2012, 2014!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 decembrie 2021 19:11 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 21:17

La 76 de ani, Mircea Lucescu a primit pentru a 5-a oară trofeul de „Antrenorul anului" în Ancheta GSP. Și-l mai adjudecase în 2004, 2010, 2012, 2014!

  • Pentru categoria „Antrenorul anului” au votat: toți antrenorii, președinții și căpitanii formațiilor din Liga 1, jurnaliștii GSP și cititorii Gazetei;
  • Miercuri, pe 22 decembrie, vă așteaptă o ediție specială a ziarului Gazeta Sporturilor, cu clasamente detaliate și interviuri cu câștigătorii ediției din acest an.
GALA GSP 2021 » Gazeta a decernat Superlativele anului 2021 și a premiat 5 Legende: iată cine sunt laureații!
SUPERLATIVELE GSP
GALA GSP 2021 » Gazeta a decernat Superlativele anului 2021 și a premiat 5 Legende: iată cine sunt laureații!

Mircea Lucescu a luat cu asalt fotbalul din Ucraina. A cucerit titlul, a ridicat Cupa și Supercupa și a readus-o pe Dinamo Kiev în grupele Lgiii Campionilor. Performanțele remarcabile l-au propulsat pentru a 5-a oară în postura de „Antrenor român al anului”. Podiumul a fost completat de Edi Iordănescu și de Gică Hagi.

VIDEO Mircea Lucescu, „Antrenorul anului” în Gala GSP 2021: „Mă strecor printre ceilalți, deși nu mi-am mai desfășurat activitatea de foarte mult timp în România”

„Sigur, e un semn de respect pentru întreaga mea carieră. Sunt convins că cei care m-au votat s-au gândit și la performanțele obținute de-a lungul anilor, nu doar la acest sezon. Cu toate că a fost un an fabulos, am câștigat Cupa, campionatul, Supercupa, și toate astea fără transferuri deosebite. Toate acestea mă fac să cred că a fost un an foarte bun. 

Toți cei care m-au votat, antrenori, jucători, conducători, au făcut-o pentru că au vrut să dea un semn de respect față de ce am reușit să fac la o vârstă la care alții stau acasă, la căldura unui divan. Mi-ar fi făcut o mare plăcere ca acest trofeu să îl ia un antrenor mai tânăr. Aș fi fost convins că îl merită și că că ar fi putut să asigure viitorul fotbalului românesc”, au fost cuvintele lui Mircea Lucescu, în momentul primirii trofeului de „Antrenorul anului”.

NOMINALIZĂRI ANTRENORUL ANULUI 2021

  • Laszlo BALINT (UTA Arad)
  • Liviu CIOBOTARIU (Hermannstadt / FC Voluntari)
  • Marius CROITORU (FC Botoșani)
  • Gheorghe HAGI (Farul)
  • Leo GROZAVU (Sepsi)
  • Edward IORDĂNESCU (CFR Cluj / FCSB)
  • Mihai IOSIF (Rapid)
  • Răzvan LUCESCU (PAOK)
  • Mircea LUCESCU (Dinamo Kiev)
  • Marinos OUZOUNIDIS (U Craiova)
  • Dan PETRESCU (Kayserispor / CFR Cluj)
  • Ilie POENARU (Clinceni / Gaz Metan)
  • Laurențiu REGHECAMPF (U Craiova)

Cine au fost câștigătorii Galei GSP 2020, afli aici. 

GALA GSP 2021 / Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2021 și a premiat 5 Legende

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
107390053917829
Mihai Badea  •  22 Decembrie 2021, 10:47

Ciudata ierarhia in cazul antrenorilor, comparabila cu numarul "trofeelor"castigate la jucatori, de-a lungul timpului, de Gica Popescu, 6, fata de Dobrin, 3! Daca M.Lucescu este antrenorul anului, atunci pot considera GSP o trista insiruire de relatari ambigue si prost directionate! Este necesara o curatenie in jurnalistica sportiva, GSP meritand, chiar...desfiintarea! Publicul autorizat va decide, in timp, cand si cum se va intampla aceasta!

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  22 Decembrie 2021, 05:56

tare frumos il laudati pe acest gradat al MAI. mersul prin ucraina cred ca mai are si alte canotatii decit cele de antrenor ...a avut momente bune. este civilizat dar pervers. aduceti-va aminte cind a fost intrebat dupa plecarea lui daum de doreste sa vina la nationala.. a spus ca este batrin si ca... la saptamina pleca la turci distrugind totul in cale acolo fiind demis. ajuns mistoul presei din turci care nu statea mai mult de 2 minute la sedintele de presa...influente , bani si iarasi bani. *** ei nu vor veni nici dan petrescu nici hagi nici alti jucatori cunoscuti la nationala. ei nu mai pot fi in stare de nimic. ei sint mincatori de bani in afara tarii unde sint simpatizati si li se face orice pofta. in tara trebuie sa dovedeasca. riscul de a pierde increderea si statutul ce il au este mare... asa ca olaroiu tot un nimeni bazat pe banii patronului s-a grabit sa plece in arabia ca sa nu poata fi forat sa ia nationala. lasitate sau realism? amindoua. orice antrenor din tara mediu poate face ceea ce fac si cei aflati afara cind ai patroni care arunca cu banii dupa cum doresti tu. asa ca nu va veni ... stati linistiti. antrenori ca moldovan si altii pot veni si nu intelg dece mutu si nu un moldovan sau edi. c hiar nu inteleg pina unde merg pilele si banii unui popor adus la ***... o rusine de conducatori ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

126791918017681
Danezul Gramada  •  21 Decembrie 2021, 21:18

Chirila pe ce loc a terminat?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează