GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  GSP LIVE

GSP Live. George Simion a dezvăluit echipa favorită și idolii din fotbal: „Oscilam între ei doi”

Deputatul George Simion (34 de ani) a fost prezent la GSP Live și a vorbit despre idolii din fotbal. Dintre fotbaliștii români, a fost impresionat de Gică Hagi, Florin Răducioiu și Ilie Dumitrescu.
Deputatul George Simion (34 de ani) a fost prezent la GSP Live și a vorbit despre idolii din fotbal. Dintre fotbaliștii români, a fost impresionat de Gică Hagi, Florin Răducioiu și Ilie Dumitrescu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 09:51 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 13:32

Deputatul George Simion (34 de ani) a fost prezent la GSP Live și a vorbit despre idolii din fotbal. Dintre fotbaliștii români, a fost impresionat de Gică Hagi, Florin Răducioiu și Ilie Dumitrescu. 

  • George Simion este copreședinte al Partidului Alianța pentru România (AUR), surpriza alegerilor parlamentare din anul 2020 
  • Este cofondator al principalelor formațiuni care sprijină echipa națională a României, „Honor et Patria" și „Uniți sub Tricolor" (UST). 

„Eram stelist în copilărie. Sunt un admirator al fotbalului italian. Favorita mea era AC Milan, echipa lui Berlusconi, cu Maldini, cu George Weah. Favoriții mei? Oscilam între Răducioiu și Ilie Dumitrescu. Și Lăcătuș îmi plăcea, dar acum aș spune categoric că Gheorghe Hagi a fost cel mai mare”, a mărturisit George Simion, la GSP Live. 

George Simion, ruptură de sport

„Din păcate nu prea mai urmăresc fotbalul, de când am început să lupt foarte mult pentru Bararabia și lupt pentru reîntregire. Am mai mers doar la meciurile României. Mă pasionează și rugbyul, handbalul, tenisul, dar am foarte puțin timp să mai urmăresc. Nu mai este același fotbal ca în copilărie, când îmi era drag și mă simțeam reprezentat de sportivii din acele vremuri. S-a pierdut ceva, nu știu exact unde. Poate cu această globalizare, cu prea multă publicitate în jurul fenomenului. Poate și societatea a evoluat greșit, dar nu mai e sportul din anii 1990”, a declarat George Simion. 

Citește și alte știri despre George Simion: 

George Simion vrea o schimbare RADICALĂ în legea Mitică Dragomir: „Mor oamenii pe stadioane, dacă e proastă legea” + Reacția lui Dragomir

EXCLUSIV George Simion, discurs furibund: „Ce dacă Hagi nu se exprimă ca un academician?” + de ce e deranjat de naturalizarea lui Camora

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gigi44
gigi44  •  12 Februarie 2021, 14:35

Cum sa iti placa berlusconni si weah si raducioiu si milan si dumitrescu cand tu aveai 5ani atunci ??? Amuzant

mattteo
mattteo  •  12 Februarie 2021, 13:58

Societatea sigur a evoluat gresit, are dreptate Simion. A venit totul premeditat din America inca din anii '70.. Imoralitate, Sodoma si Gomorra. Vine Dumnezeu si o sa vada toti cei care au crezut ca ultra-sexualitatea asta fara limite va fi buna. De la Soros pana la Zuckerberg, toti sunt sclavii celui ce i-a pus in functii si le-a dat outere peste lume.

coco1987
coco1987  •  12 Februarie 2021, 12:06

Are dreptate, atat in alegerea idolilor cat si atunci cand spune ca, la un moment dat, ceva, undeva, s-a pierdut in materie de fotbal. Iar daca este sa ne referim strict la echipa nationala, indraznesc sa dau o sugestie: la fel cum si oamenii se pierd atunci cand li se urca la cap, la fel i s-a intamplat si echipei nationale. Desigur, echipa nationala l-a avut drept cap pe Mircea Sandu, care ajunsese, daca va aduceti aminte, in anul 2000, in vara, sa fie atat de luat de val de succesele Romaniei din ultimii zece ani incat sa considere un esec faptul ca Romania ajunsese "doar" pana in sferturile de finala ale Euro 2000, si sa nu realizeze ca aceea va ramane pentru mult timp cea mai mare performanta a nationalei Romaniei la un turneu final european (si de altfel singura performanta la un asemenea turneu). Atat de luat de val a fost Mircea Sandu, atat de mult i se urcasera succesele la cap, incat a considerat ca este cazul sa il demita pe selectionerul care ne adusese atata bucurie in acea superba vara : Emerich Ienei. L-a inlocuit cu Boloni si a inceput haosul. Americanii au o vorba buna :" Daca ceva nu e stricat, nu incerca sa repari", sau, cum se spune pe la noi, "mai binele" e de cele mai multe ori dusmanului "binelui". Cam asa a fost si atunci. A fost suficienta acea decizie neinspirata a lui Sandu cat sa se bulverseze totul, sa se rateze pentru intaia oara in 10 ani o calificare, si de acolo inainte sigur ca multe s-au schimbat.Ne-a

Vezi toate comentariile (4)
Comentează