GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  MEDIA

Maria Iordănescu, din nou pe micile ecrane! Fiica fostului selecționer va prezenta știrile sportive: „Simt emoția pe care o simțea tata”

Maria Iordănescu +12   FOTO
Maria Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 21:50 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 23:26

Maria Iordănescu, fiica „Generalului” Anghel Iordănescu, va prezenta știrile sportive la postul Prima TV.

Începând de marți, 22 iunie, Maria Iordănescu pornește la drum într-o nouă etapă profesională. Fiica lui Anghel Iordănescu va face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră”, din cadrul postului TV mai sus amintit.

Maria Iordănescu: „Simt o emoție puternică pentru ce va urma”

„Emoţiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeaşi emoţie, adevărat nu cu aceeaşi intensitate pe care o simţea tata, am trăit-o şi eu. Am simţit bucurie că mi s-a oferit această şansă, dar şi o emoţie puternică pentru ce va urma.

Pentru că ştirile trebuie să câştige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranţă, mă va ajuta să ajung mai aproape de public şi să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut”, a declarat Maria Iordănescu, potrivit Pagina de Media

Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut şansa să am un debut la pupitrul ştirilor Look Sport Plus şi să învăţ de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preţ de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la Bucureşti, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalţi să se poată baza - Maria Iordănescu

FOTO Maria Iordănesu „sclipește” pe rețelele de socializare

+8 FOTO

În trecut, Gigi Becali a făcut-o să plângă pe Maria Iordănescu

Unul dintre materialele realizate de către Maria Iordănescu în cariera de reporter a fost cu Gigi Becali, la „palat”. Aceasta s-a emoționat vorbind pe teme religioase cu patronul FCSB-ului și nu și-a putut stăpâni lacrimile (DETALII AICI). 

Becali a lăudat-o atunci și i-a spus: „Tu știi mai bine pasajele din Biblie decât mine. Dacă aveam un băiat nu știu ce îi făceam dacă nu se căsătorea cu tine”.

VIDEO Maria Iordănescu, imagini din sala de fitness

Citește și alte știri de actualitate:

Ion Țiriac investește 100 de milioane € într-un proiect grandios! Ce urmează să construiască într-o zonă râvnită din București

UPDATE Se joacă de-a căsnicia! Reghecampf: „Divorțăm!” » Anamaria Prodan: „Nu se pune problema, suntem fericiți”

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (6)
berceni
berceni  •  19 Iunie 2021, 06:43
Postat de albertinhoo pe 19 Iunie 2021, 00:03

Si fata e credincioasa. Si educata. Spre deosebire de Eddie. O sa se descurce cu siguranta, nu e acolo pe pile!

A plans la interviu cu jiji?:))))))) Chiar nu vad de ce.

albertinhoo
albertinhoo  •  19 Iunie 2021, 01:31

Cica concurs. :)) Unde crezi ca e, la primarie? Poate a existat concurs, interviu, sau poate ca nu. E canal privat si are dreptul sa semneze cu cine vrea.

albertinhoo
albertinhoo  •  19 Iunie 2021, 01:30
Postat de rocky5 pe 19 Iunie 2021, 00:59

Nu e pe pile la Prima TV? Dar cum a ajuns acolo? N-a contat de loc ca e fata lui Anghel Iordanescu? A dat vreun concurs, a avut contracandidate? A impresionat cu CV-ul senzațional? Doar proștii mai bun botul la asemenea prafuri in ochi!

Ai ascultat-o vreodata? Are deja 25 de ani si putea sa fie de mult timp pe "micile ecrane".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează