GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  ALL STAR GAME

Supervedete la meciul caritabil de sâmbătă, ora 14:00, eveniment LIVE transmis exclusiv pe GSP.ro » Poți fi în echipă cu fotbaliștii care au scris istoria sportului românesc!

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 12:09 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 18:23

Emoțiile acestor zile se îndreaptă către echipa națională, tricolorii având o șansă uriașă de a ajunge din nou la un Campionat European. Sâmbătă, la Budapesta, este un meci esențial cu Israel, dar în aceeași zi, 18 noiembrie, ora 14:00, la București, suporterii au oportunitatea de a juca alături de fostele glorii ale României, câștigători de Champions League, de campionate și care au avut zeci de dueluri tari în carieră.

Meci caritabil și toate donațiile vor merge către 300 de copii defavorizați de soartă din România

Cadoul pentru fani nu este doar unul din zecile de premii puse în joc în cadrul tombolei caritabile „FOTBALUL FACE BINE", care are loc cu prilejul meciului caritabil ALL STAR GAME (ediția a 3-a), Galactici vs Extratereștri, găzduit de Complexul Năstase & Marica Sports Club.

În partida ce va fi transmisă liveVIDEO și exclusiv pe GSP.ro ai șansa de a fi coleg în apărare cu Belodedici, Raț și Gardoș, să te lupți pentru minge alături de Pintilii, Bourceanu, Vlădoiu, Keșeru și Gigel Bucur, să faci un-doi-uri cu artiștii Sânmărtean și Cernat.

Invitați speciali din lumea fotbalului sunt foarte mulți și își vor arăta magia pe gazon. GSP.ro este partener exclusiv media și va transmite online, live, confruntarea vedetelor. Acolo unde și tu poți fi unul dintre staruri!

Poți juca alături de fotbaliștii care te-au făcut să te îndrăgostești de sportul-rege!

DONEAZĂ și LIGA LEGENDELOR te PREMIAZĂ! Cum? Achiziționează unul sau mai multe bilete-donație (virtuale), în valoare de 5lei/bilet (AICI), în perioada 01.10.2023 – 03.12.2023 și ești înscris automat în cursa pentru unul din premiile tombolei caritabile, în valoare totală de aproximativ 400.000 euro.

Posesorii biletelor-donație achiziționate până în data de 14 noiembrie, ora 23:59, intră în tragerea la sorți pentru cele 2 locuri disponibile (1 loc în echipa Galacticilor/1 loc în echipa Extratereștrilor). În data de 15 noiembrie va avea loc tragerea la sorți pentru desemnarea celor 2 câștigători, urmând a fi contactați pentru prezența la meci.

Belodedici, Keșeru, Vlădoiu, pe teren. Eric de Oliveira, la microfon

Poți fi coleg de echipă cu Belodedici, Buia, Marian Savu, Neaga, Gigel Bucur, Cânu, Ayza, Frunză, Bourceanu, Gardoș, Alin Rațiu, Dulca, Sânmărtean, Varga, Ciprian Petre, Vlădoiu, Geraldo Alves, Gigel Coman, Pintilii, Raț, Lucian Goian, Cernat, Keșeru, Stanca, Vintilă și Stăncioiu.

Invitați speciali în meci vor fi voluntarii Iulian Mihăilă și Claudiu Bejinaru, influencerii Robert Tudor (magician), Tudor Butan, Xbraker și Ciprian Stoica. Comentatorii superpartidei vor fi Eric de Oliveira și Showman Cristi Pietricică.

Regulamentul Tombolei Caritabile și mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.ligalegendelor.com.

Detalii despre cea mai inedită tombolă caritabilă a anului

Beneficiarii acestui eveniment vor fi un număr aproximativ de 300 de copii din familii defavorizate/centre sociale din județele Ialomița, Olt, Tulcea, aceștia aflându-se sub atenta îndrumare a preoților din comunitate, implicați în numeroase acțiuni filantropice.

Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi utilizate pentru asigurarea de materiale de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, alimente, rechizite, lemne de foc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
garywise
garywise  •  14 Noiembrie 2023, 16:39

stati ca nu inteleg,deci premiul cel mare este 400 de mii de euro si un bilet costa un euro? pai asta inseamna ca daca o sa fie sub 400 de mii de bilete vandute o sa fie premiul mai mare decat biletele vandute. nu era mai simplu sa le dea copilor direct 400 de mii de euro si sa vanda bilete normal pentru meci,adica sa vina lumea la meci?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează