GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Polonezii pregătesc măsuri dure după ce campionatul a fost suspendat » Sergiu Hanca: „Sunt probleme mari! Există posibilitatea să ți se reducă salariul cu 20-25%”

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 12:18

Sergiu Hanca (27 de ani), mijlocașul celor de la Cracovia, a vorbit la GSP Live despre situația din fotbalul polonez și problemele salariale care ar putea apărea. 

Din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus, respectiv întreruperea campionatelor, fotbaliștii ar putea suferi reduceri salariale consistente. 

„Există discuții, în momentul de față, după contract nu ar putea face acest lucru. Am înțeles că Federația Poloneză ia în calcul această variantă, nu știu exact detalii. Încă nu au avut ședință și un comunicat în care să explice. Există posibilitatea ca pe această perioadă în care nu se joacă să ți se reducă salariul cu 20-25%, depinde de ce probleme are fiecare club 

La clubul nostru, patronul a declarat că clubul va pierde 900 de mii de euro dacă se va termina acum campionatul. Nu este o sumă exagerat de mare, poate fi suma de transfer a unui jucător. Sunt alte cluburi, care cred că vor avea probleme. De exemplu, Legia Varșovia, care este pe primul loc acum, anul trecut a avut probleme foarte mari pentru că nu a luat titlul. Ei primesc bani de la sponsori, dar doar dacă câștigă campionatul. Sunt probleme mari. Virusul acesta a venit așa, peste noapte. Te-ai pus la somn și te-ai trezit a doua zi în altă lume, ca într-un film”, a declarat Sergiu Hanca la GSP Live.

3este locul pe care îl ocupa echipa românului, în prima ligă poloneză, la 9 puncte distanță de liderul Legia Varșovia

8 goluri și 6 pase de golsunt cifrele lui Hanca în acest sezon

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Pandemia de coronavirus le strică planurile soților Hanca: „Nici nu știu unde o să nasc!”

EXCLUSIV VIDEO Vasile Maftei, drastic la GSP Live: „Pancu are ce și-a dorit!” + „Mai există un singur rapidist în club”

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează