STRANIERI  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Pandemia de coronavirus le afectează planurile soților Hanca: „Nici nu știu unde o să nasc!”

Soții Hanca așteaptă nașterea celui de-al doilea copil
Soții Hanca așteaptă nașterea celui de-al doilea copil

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 11:39

Soții Sergiu și Andreea Hanca au fost invitați în această dimineață la GSP Live și au vorbit despre problemele cu care se confruntă în Polonia, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Sergiu și Andreea au împreună un băiețel, pe nume Zian, în vârstă de 2 ani, urmând să mai apară și o fetiță pe lume. Din păcate, pandemia le încurcă planurile celor doi soți. 

„Ieri aveam programare în România pentru morfologia de trimestul 2, care este foarte importantă într-o sarcină și nu am putut să ajung. Nici nu cred că voi ajunge prea curând în țară, asta este problema mea cea mai mare. Incertitudinea asta că nu știu ce va fi peste o lună, nici nu știu unde o să nasc în iulie, atunci când va trebui să nasc”.

Întoarcerea în România este aproape imposibilă

Singura posibilitate ca cei doi să ajungă în România, ar fi să călătorească cu mașina, pentru că zborurile au fost oprite pentru moment.

„Putem pleca din Polonia doar cu mașina, chiar am vorbit ieri cu antrenorul și i-am explicat situația, că Andreea este însărcinată și trebuie să ajungă cât mai repede în țară. L-am rugat frumos dacă se poate să mă duc cu mașina în România, să îi duc, pentru că mai devreme de mai cu siguranță nu vom juca un meci oficial. Dacă am veni astăzi cu mașina, am putea să intrăm în țară și am sta izolați la domiciliu 14 zile. 

După aceste 14 zile, mă gândeam să mă întorc direct în Polonia, și aș fi stat și aici 14 zile în carantină. Nu ar fi fost problemă mare, aș fi stat, dar antrenorul mi-a spus că nu este posibil, pentru că nu se știe nimic sigur în acest moment. Trebuie să fie pregătiți în orice moment, cum au dat drumul la fotbal în Belarus, poate o să dea și aici”, a explicat Sergiu Hanca la GSP Live. 

Întrebată despre problemele cu care se confruntă pentru supravegherea sarcinii în Polonia, Andreea a spus: 

„Aici ar fi puțin dificil pentru mine, pentru că nu vorbim aceeași limbă și ne înțelegem cam greu. Până la urmă voi găsi un doctor, am fost doar la un mic control. O să iau în calcul varianta de a naște aici, pentru că este foarte posibil. Nu am cum să stau într-o carantină 14 zile, impusă de ei în cine știe ce condiții, și cu Zian după mine. Aș fi venit eu în țară cu mașina, aș fi condus chiar dacă este puțin dificil, dar cu Zian după mine nu am cum să fac asta”.

Andreea: „Viața e așa urâtă fără fotbal!”

Devenită celebră după videoclipurile virale cu ea și imaginile savuroase, în care se vede cum trăiește intens fiecare partidă a soțului ei, Andreea se desparte cu greu de fotbal în aceste momente.

„Viața e așa urâtă fără fotbal... vai. Și nu o spun doar eu, foarte mulți îmi scriu zilele astea. Parcă mi s-a luat bucuria vieții. Nu putem să trăim fără acest fenomen, orice criză ar veni, fotbal trebuie să fie” -Andreea Hanca 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:Probleme mari pentru Laura Kovesi la Parchetul European. Ce se întâmplă cu fostul șef DNA
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 9 - Dinamo-Steaua, meciul generalilor
TVR 1
18:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Betis
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Juventus - Torino
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Lecce
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Alaves
Digi 4
22:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Milan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Granada - Valencia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1