GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  GERMANIA - ANGLIA 1-1

Nemții îl arată cu degetul pe arbitru după remiza cu Anglia: „O situație stupidă! Ne-a spus că nici măcar nu a urmărit faza”

Thomas Muller (în dreapta) // Foto: Getty Images
Thomas Muller (în dreapta) // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 12:14 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 12:51

Atacantul Germaniei, Thomas Muller (32 de ani), îi reproșează „centralului” Carlos del Cerro Grande un gol anulat lui și penalty-ul din care Anglia a egalat în final la unu.

Germania pare să se fi profilat pe remize. După 1-1 contra Italiei, sâmbătă, la capătul unui joc nu tocmai pe gustul selecționerului Hansi Flick, „Die Mannschaft” a scos tot un 1-1, marți, la Munchen, cu Anglia. De data asta, însă, nemții consideră că arbitrul spaniol Carlos del Cerro Grande este de vină pentru nereușita lor.

La final, Thomas Muller i-a reproșat două faze. Cea dintâi s-a produs în prima repriză și este vorba despre accidentarea lui Kalvin Phillips. Englezul s-a resimțit în urma unei ciocniri, dar s-a ridicat și a continuat să joace șchiopătând, preț de câteva zeci de secunde. După care s-a așezat pe gazon și i-a strigat „centralului” că nu mai poate. Iar del Cerro Grande a oprit prompt meciul! 

Problema? Cam în același moment, singur cu portarul, Muller trimisese balonul în plasă. „A fost o situație stupidă. Arbitrul ne-a spus că nici măcar n-a mai urmărit faza. Dacă jucătorul căzut i-a zis că nu mai poate, el a întrerupt partida. Nu mi se pare normal să faci așa ceva doar pentru că cineva căzut pe gazon strigă că nu mai poate. Așa, ori de câte ori are adversarul o fază periculoasă ne așezăm și noi pe gazon și-i atragem atenția”, a comentat atacantul lui Bayern. 

3remize consecutive, toate încheiate 1-1, au bifat nemții în ultimele tot atâtea partide: în Olanda, în Italia și acasă cu Anglia, ultimele două în Nations League

Muller crede că arbitrul trebuia să aștepte încheierea acțiunii: „Accidentarea lui Phillips n-a avut nicio legătură cu golul meu. Pur și simplu, la acțiunea noastră, apărarea englezilor a dormit”.

El a comentat și penalty-ul acordat Angliei la final: „Contactul lui Schlotterbeck cu Harry Kane nu mi s-a părut intenție. Și nu cred că Kane mai avea vreo șansă să joace acea minge. La cât de liber a lăsat jocul...Au fost dueluri mult mai dure pe care nu le-a sancționat!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Harry Kane, 50 de goluri la națională » Încă 4 și are record all-time: „Ador să marchez pentru țara mea”

Incidente serioase înainte de Germania - Anglia » Fanii oaspeților au fost arestați după ce au făcut salutul nazist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează