GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  DANEMARCA

Danemarca rămâne fără una dintre vedete » Kasper Dolberg, diagnosticat cu diabet: „Nu voi juca prea curând”

Kasper Dolberg // foto: Imago
Kasper Dolberg // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 21:51 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 22:23

Atacantul danez, Kasper Dolberg (24 de ani), a fost diagnosticat, luni, cu diabet de tip 1 și nu va participa la acțiunile naționalei Danemarcei pentru ultimele meciuri din preliminariile CM 2022.

Dolberg a primit vestea recent, după ce a fost supus mai multor teste medicale, fotbalistul simțindu-se „puțin neliniștit în ultimele două săptămâni”.

Kasper Dolberg, diagnosticat cu diabet

Cu toate acestea, jucătorul lui Nice a fost asigurat de medici că acest lucru nu-i va afecta cariera de fotbalist, dacă va respecta un tratament potrivit.

„Dragi fani, în această săptămână am primit rezultatele testelor medicale şi am aflat că am diabet tip 1. Este o surpriză, dar sincer sunt încurajat de faptul că am descoperit motivul pentru care m-am simţit rău în ultimele două săptămâni.

De asemenea, sunt extrem de fericit că medicii mi-au putut spune că, nu va avea niciun efect asupra carierei mele de fotbalist, dacă voi respecta tratamentul potrivit. M-am antrenat toată săptămâna și deja mă simt mult mai bine”, a scris Dolberg pe rețelele de socializare.

Dolberg: „Pentru a mă obişnui cu tratamentul, nu voi juca curând”

Dolberg încearcă acum să se obișnuiască cu noul stil de viață și a fost de acord cu decizia selecționerului Hjulmand de a nu participa la următoarea acțiune a naționalei Danemarcei.

"Pentru a mă obişnui cu tratamentul, am decis împreună cu Kasper Hjulmand (n.r.-selecţionerul Danemarcei) că nu voi juca la echipa naţională în această săptămână", a adăugat el.

Danemarca, deja calificată la Cupa Mondială din 2022, va întâlni naționala Insulelor Feroe vineri, 12 noiembrie, iar 3 zile mai târziu va întâlni Scoţia.

10 goluri în 32 de selecțiia strâns Dolberg de la debutul la echipa de seniori în 2016

Citește și: 

Continuă problemele la Manchester United! Pogba s-a accidentat și revine abia în 2022

Olimpiu Moruțan, avertizat în direct: „O să-și facă un tatuaj și «moare» ca băieții ăia doi din Italia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează