INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Continuă problemele la Manchester United! Pogba s-a accidentat și revine abia în 2022

Paul Pogba // foto: Imago
Paul Pogba // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 19:38 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 20:26

Paul Pogba (28 de ani), mijlocașul lui Manchester United, s-a accidentat luni la antrenament și va lipsi o bună perioadă de timp de pe teren.

Pogba a resimțit dureri la coapsă și a fost nevoit să părăsească ședința de pregătire a naționalei Franței.

Paul Pogba s-a accidentat

După ce a efectuat un control amănunțit, medicii au estimat că francezul va lipsi între șase și opt săptămâni. Pogba va rata ultimele două meciuri ale lui United din grupele Ligii Campionilor, dar și alte 10 meciuri din Premier League.

Pogba era deja indisponibil pentru următorul meci de campionat al lui United. El ispășește o suspendare de 3 etape după cartonașul roșu primit în înfrângerea cu Liverpool, scor 0-5.

Pe lângă Pogba, United mai are două absențe importante. Luke Shaw a suferit o accidentare la cap în înfrângerea cu City, 0-2, și a fost lasat acasă de selecționerul Gareth Southgate. În timp ce, Marcus Rashford a părăsit lotul Angliei pentru a se recupera complet după o accidentare la umăr.

Continuă problemele pentru United

Nu este prima dată când un jucător al „diavolilor roșii” se accidentează în timpul convocării la națională.

La fel s-a întâmplat și în pauza internațională din luna octombrie, atunci când Anthony Martial și Raphael Varane au avut probleme medicale. 

United n-a mișcat în derby! Manchester City, victorie fără emoții

Manchester City s-a impus fără probleme în derby-ul cu rivala Manchester United, scor 2-0. „Diavolii” au fost de nerecunoscut, nici Ronaldo nu i-a putut resuscita, iar sentința lui Solskjær pare semnată. 

Înverșunarea n-a fost însă ca în alte vremuri, pe teren existând o singură echipă, cea a „cetățenilor”. Jucătorii lui Pep Guardiola au obținut o victorie de rutină în fața rivalei și s-au apropiat la trei lungimi de liderul Chelsea, în timp ce United a căzut pe 6.

Citește și:

Sare în apărarea fotbalistului de la Manchester United: „Solskjaer l-a enervat la culme. Dacă aș fi în locul lui, aș zice: «La naiba cu asta, nu intru!»”

Sare în apărarea fotbalistului de la Manchester United: „Solskjaer l-a enervat la culme. Dacă aș fi în locul lui, aș zice: «La naiba cu asta, nu intru!»”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează