GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  ANGLIA

Revoluție la Liverpool » Jurgen Klopp și-a făcut lista de transferuri! 5 jucători, OUT din vară

Revoluție la Liverpool. Klopp și-a făcut lista de transferuri. Foto: Imago Images
Revoluție la Liverpool. Klopp și-a făcut lista de transferuri. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 11:27 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 12:17

Liverpool pregătește deja sezonul viitor. Sunt așteptați Jude Bellingham (19 ani), Matheus Nunes (24) și Teun Koopmeiners (24), însă și lista plecărilor e consistentă: Oxlade-Chamberlain (29), Naby Keita (27), Firmino (31), Milner (37) și Matip (31).

De pe locul 9 în clasamentul Premier League, la 21 de puncte distanță de lider, obiectivul realist al lui FC Liverpool este să prindă un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului. 

CFR, încă o gafă de proporții » Fotbalistul campioanei a câștigat procesul la FIFA și trebuie să primească O AVERE! + prima reacție a clujenilor
CFR Cluj
CFR, încă o gafă de proporții » Fotbalistul campioanei a câștigat procesul la FIFA și trebuie să primească O AVERE! + prima reacție a clujenilor

Jurgen Klopp și-a făcut lista de transferuri la Liverpool

În același timp, însă, managerul Jurgen Klopp lucrează deja la primenirea lotului, pentru a reveni în lupta la titlu în 2023/2024.

Prin achiziționarea atacantului olandez Kody Gakpo, de la PSV Eindhoven, primul pas a fost făcut. Iar țintele pentru la vară sunt Jude Bellingham (Borussia Dortmund), în primul rând, Matheus Nunes (Wolverhampton) și Teun Koopmeiners (Atalanta).

Revoluție la Liverpool! 5 jucători, OUT din vară

Potrivit tabloidelor britanice, ca să le facă loc, Jurgen Klopp are în vedere despărțirea de câteva vedete. Primii vizați? Jucătorii aflați la final de contract.

În capul listei se află Alex Oxlade-Chamberlain. Fostului internațional englez, 30 de ani în august, nu i s-a propus prelungirea acordului și e curtat intens de West Ham și Southampton.

Naby Keita, la rându-i, are un trecut plin de accidentări, iar discuțiile cu clubul privind o eventuală prelungire au stagnat. De vină ar fi și ofertele pe care le are din partea mai multor cluburi germane.

110 milioane de euroe cota de piață a lui Jude Bellingham, principala țintă a lui Liverpool

Roberto Firmino, și el în ultimul an de contract, e 50:50. Brazilianul ar vrea să mai rămână un sezon, însă prin aducerea lui Gakpo mesajul transmis de club n-a fost încurajator. Potrivit Bild, el ar fi pe lista lui Bayern. Nu foarte sus, dar e luat în calcul pentru la vară.

James Milner era așteptat să-i părăsească pe cormorani în iulie 2022, dar în cele din urmă a prelungit pentru încă un sezon. „Ceea ce nu va mai fi cazul la vară”, asigură The Sun. Vicecăpitanul lui Klopp are 37 de ani!

Joel Matip, 31 de ani, intră în ultimul an de contract la vară. Și este de așteptat să plece dacă apare o ofertă tentantă pentru el. Liverpool nu se va opune.

Citește și:

Afacerea Benfica » Suma uluitoare încasată de portughezi, din transferuri, în ultimii 20 de ani

Pogba i-a exasperat! Juventus ia în calcul despărțirea după nici măcar un sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Hcm27
Hcm27  •  03 Februarie 2023, 15:21
Postat de brentford pe 03 Februarie 2023, 15:08

Asa e,nu e bani pentru perla. De la 50 de meleoane in sus

Îl ia pe cela de la Doar_Divizia_B,la schimb,în locul lui Tăviță!

brentford
brentford  •  03 Februarie 2023, 15:08
Postat de Hcm27 pe 03 Februarie 2023, 14:30

Nu e Bani!

Asa e,nu e bani pentru perla. De la 50 de meleoane in sus

Hcm27
Hcm27  •  03 Februarie 2023, 14:30
Postat de VanBasten pe 03 Februarie 2023, 13:38

Si Octavian Popescu e pe lista.

Nu e Bani!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează