GSP.RO  »  SPORTURI  »  TENIS DE MASĂ

VIDEO Dezamăgire în echipa feminină de tenis de masă, la revenirea în țară: „A fost o înfrângere dureroasă”

Foto: Bernadette Szocs
Foto: Bernadette Szocs

Articol de , - Publicat marti, 19 septembrie 2023 19:16 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 19:16

Echipa României de tenis de masă a ajuns la București, după ce a obținut medalia de argint la Campionatul European. Chiar dacă au fost înfrânte de Germania în finală, „tricolorele” păstrează optimism și vor cu orice preț o medalie la Jocurile Olimpice.

Eliza Samara și Bernadette Szocs au declarat la sosirea în țară că vor da totul pentru Campionatul Mondial de la Busan, unde speră că pot obține biletele pentru Paris.

VIDEO. Bernadette Szocs: „A fost o înfrângere dureroasă”

A fost o înfrângere foarte dureroasă pentru că se juca cu calificarea pe masă la Jocurile Olimpice. Ne pare foarte rău că nu am reușit să facem același rezultat ca și la Jocurile Europene. Germania a venit bine pregătită cu o echipă formată pe jumătate din jucătoare din China, dar norocul a fost de partea lor”, a spus Szocs.

Ne dorim o medalie la Campionatul Mondial de la Busan. Cred că suntem o echipă foarte omogenă și am încredere în echipa mea și în mine că putem produce o surpriză foarte frumoasă. Ar fi un vis pentru noi să obținem o medalie olimpică la tenis de masă
- Bernadette Szocs.

Eliza Samara consideră că echipa României păstrează șanse importante pentru Paris:

„Partida a fost 50/50 și a depins mult de tragere. Nouă nu ne-a ieșit și a fost un lucru bun să jucăm iar finala cu Germania. Nu cred că ar trebui să ne doară înfrângerea cu Germania. Totuși, am ieșit pe locul 2 și am jucat o finală, iar pentru Paris sunt șanse destul de mari”. 

Desfăşurarea finalei România - Germania 0-3

  • Elizabeta Samara - Xiaona Shan 0-3 (6-11, 8-11, 8-11)
  • Bernadette Szocs - Ying Han 1-3 (16-14, 8-11, 8-11, 10-12)
  • Andreea Dragoman - Nina Mittelham 2-3 (11-5, 9-11, 11-8, 6-11, 10-12)

La Campionatul European de la Malmo, România a trecut în grupe de Slovenia şi Croaţia, cu 3-0, în optimi de Serbia, scor 3-1, în sferturi de Spania, scor 3-2, iar în semifinale de Franţa, scor 3-1.

VIDEO. Eliza Samara: „Era bine dacă ne calificam de acum, stăteam mai liniștite”

Citește și alte știri:

Neymar, la un pas de eliminare în meciul din Liga Campionilor Asiei! Atacantul lui Al Hilal și-a atacat furios adversarul

Ce spune LPF despre posibilitatea amânării meciului Dinamo - Farul » „La prima vedere nu există”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează