GSP.RO  »  SPORTURI  »  EVENIMENT

Sports Festival revine în 2022 » Demonstrativ cu Halep și Tecău + Meciul de retragere al lui Mutu: Totti și Pirlo, printre invitați

Simona Halep, la BT Arena
Simona Halep, la BT Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 12:46 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 12:56

A treia ediție a Sports Festival va avea loc între 9 și 12 iunie 2022 în Cluj-Napoca și va aduce în fața publicului nume mari din tenis și fotbal, precum Simona Halep, Horia Tecău, dar și Francesco Totti și Andrea Pirlo, care vor participa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

Organizatorii Sports Festival au anunțat că evenimentul revine în 2022 pentru a treia sa ediție.

Pe 10 iunie, la Cluj-Napoca, Simona Halep și Horia Tecău vor juca un meci demonstrativ de tenis alături de invitații lor în Sala Polivalentă din oraș. O zi mai târziu, pe Cluj Arena, va avea loc meciul de retragere al lui Adrian Mutu, amânat până în 2022 din cauza pandemiei de COVID-19.

Francesco Totti și Andrea Pirlo, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu 

La acesta au fost invitate nume mari din fotbalul internațional, precum Francesco Totti și Andrea Pirlo, dar la eveniment va participa și „Regele” Gică Hagi.

O parte dintre biletele pentru cele două meciuri demonstrative sunt deja rezervate celor care le-au achiziționat pentru ediția amânată din 2020, în vreme ce biletele pentru locurile rămase vor fi puse în vânzare în primăvara anului viitor.

„Sunt pregătit să intru în cantonament pentru meciul meu de retragere! Intru în teren pe 11 iunie 2022, la Sports Festival!

Vă invit să fiți alături de mine și coechipierii mei, români sau străini, prieteni de la echipa națională și echipele de club unde am jucat. Îmi doresc ca acest meci să fie o sărbătoare a fotbalului, să inspire tinerele generații și să ne bucurăm că suntem împreună din nou – pe teren și în tribune. Vă aștept pe toți pe Cluj Arena”, a transmis Adrian Mutu.

Cu doua turnee WTA 250 organizate în 2021, ne-am consolidat misiunea de a crește industria sportivă din România și a oferi publicului oportunități unice de sport & entertainment. Ne întoarcem la prima dragoste, universul Sports Festival, care celebrează toate sporturile și suntem încântați să avem alături de noi acești titani ai sportului românesc.

Un eveniment unic în lume în care oricine poate să își descopere pasiunea pentru sport și vadă live campionii care, în ultima perioadă, au putut fi urmăriți doar la televizor sau online. Am investit mult suflet în crearea acestui eveniment și sperăm să ne revedem cu bine la festival și să avem contextul necesar pentru a face cât mai multe dintre activitățile sportive pe care le-am gândit pentru publicul larg. 

Sportul înseamnă, înainte de toate, sănătate, iar acesta este mesajul principal pe care vrem să îl transmitem. 

- Mirel Alexa, director executiv Sports Festival

La Sports Festival, participanții pot încerca peste 30 de sporturi, fiind programate zeci de demonstrații și competiții sportive. În plus, nume cu greutate în sport vor împărtăși cu cei prezenți la eveniment poveștile lor legate de sport, în cadrul „Sports Talks”.

Citește mai multe știri de actualitate: 

Programul României în Nations League » 4 meciuri în luna iunie!

Situație disperată în Liga 1 » Neplătit de 5 luni, jucătorul nu are bani de avion: „Nu pot pleca din România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
176901212832165
Dan Petnaise  •  17 Decembrie 2021, 18:23

Deja Mutu se retrage? Meciul de retragere al antrenorului Mutu? Ha-ha! E penibil.

klauz
klauz  •  17 Decembrie 2021, 15:12

Numai expirati, unul si unul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează