FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Situație disperată în Liga 1 » Neplătit de 5 luni, jucătorul nu are bani de avion: „Nu pot pleca din România!”

Bryan Alceus, Gaz Metan // foto: Imago Images
Bryan Alceus, Gaz Metan // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 08:05 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 09:05

Bryan Alceus (25 de ani), mijlocașul de la Gaz Metan, a devenit disperat din cauza comportamentului pe care-l are clubul. Neplătit de cinci luni, haitianul nu mai știe ce să facă.

Problemele de la Gaz Metan provoacă și cazuri la limită, disperate! Bryan Alceus, mijlocaș haitian al Mediașului, nu reușește să plece acasă în vacanța de Crăciun fiindcă nu are bani pentru biletul de avion.

Jucătorii Gazului explică protestul de la meciul cu Botoșani: „Avem şi noi familii, vine Crăciunul. Nu poţi să mergi acasă fără niciun ban”
FC BOTOȘANI - GAZ METAN
Jucătorii Gazului explică protestul de la meciul cu Botoșani: „Avem şi noi familii, vine Crăciunul. Nu poţi să mergi acasă fără niciun ban”

Gaz Metan i-a transmis să-și cumpere singur biletul de avion 

Jucătorul nu a fost plătit de cinci luni, iar clubul i-a transmis că nu poate să îi achite un tichet. „Dacă vrei, noi îți facem o rezervare la Tarom” a fost răspunsul conducerii.

Situație disperată în Liga 1 » Neplătit de 5 luni, jucătorul nu are bani de avion: „Nu pot pleca din România!”

Gaz Metan e aproape de faliment, cam toți jucătorii sunt în situația în care este Alceus. „Nu am fost plătit de cinci luni, nu am luat un bonus din sezonul trecut și clubul mi-a transmis că trebuie să îmi cumpăr singur biletul ca să ajung acasă, în Franța. E foarte greu! Statul român ar trebui să se implice cumva în fotbal, să garanteze salariile”, crede haitianul.

Vor să scape de Valentin Iordănescu

Statul chiar a fost implicat la Gaz Metan, prin Transgaz, doar că „injecțiile” financiare nu au vindecat clubul.

Alceus, 25 de ani, a jucat în 43 de meciuri pentru alb-negri într-un an și jumătate și e dezorientat: „Am vorbit cu mulți fotbaliști, înțeleg că nu e peste tot la fel, unele cluburi plătesc. Cineva trebuie să țină sub control liga, nu se poate așa!”

Mai toți colegii lui Alceus nu au fost plătiți din iunie și cu toții speră ca șefii să găsească cumva bani. Clubul a fost finanțat de primărie și de Transgaz în anii aceștia, sponsori care au renunțat să mai dea bani pentru fotbal. Ei ar vrea să scape de președintele Valentin Iordănescu și să-l instaleze pe Eugen Pârvulescu ca număr unu.

Nu am depus memoriu fiindcă suntem cu toții în situația aceasta, eu, colegii, președintele. Îl cunosc pe președinte, știu că face tot ceea ce poate ca să ne ajute. Sunt un om drept și nu-mi las echipa într-un astfel de moment.

- Bryan Alceus, mijlocaș de la Gaz Metan

Mai multe știri din Liga 1: 

Duș rece de la Cristi Balaj: „Dan Petrescu mi-a promis că rămâne la CFR, de ce să se ducă la națională?” + S-a repezit la jurnaliști: „Ștergeți cu buretele ce spun eu?”

N-a înțeles ce s-a întâmplat în Farul - CFR: „Incredibil, nu puteam să-i oprim”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  18 Decembrie 2021, 04:21
Postat de valyomanyd pe 17 Decembrie 2021, 16:16

Bre, cand faci rezervare nu trebuie sa platesti imediat :))))

Clubul nu i-ar putea face rezervare fără să plătească, deci clubul ori îi plătește, ori are o înțelegere cu Tarom și nu trebuie să plătească pentru rezervare.

gazistu
gazistu  •  17 Decembrie 2021, 21:25
Postat de csa.regal.spartac pe 17 Decembrie 2021, 12:56

Eu cred ca este o neintelegere. Clubul i-a transmis ca nu ii poate plati biletul daca vrea sa plece mai devreme cu o alta companie. Clubul are acord cu Tarom si ii poate rezerva pe 20. Daca vrea altceva plateste jucatorul. Cum de la meciul de maine la plecare sunt 2 zile distanta nu vad de ce se supara jucatorul ca o face pe 20

Bine ca i-ai "luminat" ... altfel credeau ce voiau ei :)))

kensan.gmm
kensan.gmm  •  17 Decembrie 2021, 17:27

Omul vrea sa plece mai repede si clubul nu ii poate platii biletul mai repede ptr ca nu au bani acum. Au contract cu Tarom si se poate decat pe 20 dec facuta rezervarea. de unde dracu scoate-ti ba articolele astea. Mai puneti si poza sa vedem ca nu stiti sa traduceti un text in limba engleza.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close