FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - GAZ METAN

UDPATE Jucătorii Gazului explică protestul de la meciul cu Botoșani: „Avem şi noi familii, vine Crăciunul. Nu poţi să mergi acasă fără niciun ban”

Jucătorii lui Gaz Metan dau dovadă de solidaritate înainte de meciul cu FC Botoșani // foto: captură DigiSport
Jucătorii lui Gaz Metan dau dovadă de solidaritate înainte de meciul cu FC Botoșani // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 21:30 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 21:31

Jucătorii celor de la Gaz Metan Mediaș au ales să protesteze într-un mod inedit la meciul cu FC Botoșani din etapa 20 a Ligii 1. Scopul sibienilor a fost acela de a atrage atenția asupra problemelor financiare de la club.

UPDATE 21:00 » Jucătorii celor de la Gaz Metan, explicații după protest

Răzvan Grădinaru, mijlocașul celor de la Gaz Metan, a vorbit despre problemele mari financiare cu care se confruntă echipa sa.

„Mie mi se pare normal că am ajuns să facem acest protest, în situaţia de faţă nu are niciun jucător depus memoriu, am avut încredere în domnul preşedinte, s-a ajuns la un moment în care...Avem şi noi familii, vine Crăciunul, nu poţi să mergi acasă fără niciun ban. 

Nu ştim pe cine să mai credem, pentru că sunt probleme mari. Gândiţi-vă, să iei un salariu din iunie până acum e foarte greu, unii au patru luni, altii au cinci luni (n.r - de restante). Vine vacanţa, este un meci care contează foarte mult. Nu cred că vreun jucător nu vrea să joace acest meci. Iar după aceea fiecare îşi va hotărî destinul. 

Poate jucătorii nu vor mai veni dacă nu primim bani, fiindcă în momentul de faţă nu ştim nimic. Eu am venit aici în iunie, dar nu am luat salariu. Toată cariera am jucat pe restanţe, n-am avut niciodată salariile la zi”, a declarat Grădinaru potrivit Telekom Sport.

Știrea inițială: Jucătorii lui Gaz Metan, protest la meciul cu Botoșani

Înainte de fluierul de start al meciului de la Botoșani, jucătorii Gazului s-au adunat la centrul terenului în loc să-și ia pozițiile firești pe suprafața de joc.

Protest la FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș

Ei au rămas așa și după fluierul de start al arbitrului Lucian Rusandu. Vreme de 37 de secunde, jucătorii Botoșaniului, care au dat dovadă de fair-play, au pasat între ei, în propria jumătate de teren. Elevii lui Marius Croitoru ar fi putut să înainteze spre poarta adversă, dar au așteptat ca adversarii să-și încheie protestul.

Jucătorii Gazului explică protestul de la meciul cu Botoșani: „Avem şi noi familii, vine Crăciunul. Nu poţi să mergi acasă fără niciun ban”
Jucătorii de la FC Botoșani, pasând între ei după fluierul de start // foto: captură DigiSport

Gaz Metan Mediaș, aproape de colaps

Gaz Metan Mediaș se confruntă cu probleme financiare grave. Restanțele financiare sufocă clubul, care nu primește sprijinul promis de principalul sponsor, Romgaz.

„Nu mai am resursele, nu mai am puterea de a găsi soluții. De promisiuni, promisiuni, promisiuni m-am săturat, rezolvăm, rezolvăm, rezolvăm și nu s-a rezolvat nimic. Dacă nu se mișcă nimeni dintre factorii locali, nimeni de la Romgaz, oamenii ăștia pleacă acasă fără niciun ban

Ultimii bani pe care am putut să le dau au fost acum trei săptămâni”, a transmis președintele clubului, Valentin Iordănescu, pentru Fanatik.

Eu mai aștept ultimele două meciuri și-mi înaintez demisia. Dacă trebuie să sufere cineva, să plătească cineva, să nu fie ei, să fiu eu! Luni dimineață, pe 20 decembrie, îmi înaintez demisia! Nu mă interesează cine vine, numai să fie susținută echipa. 

- Valentin Iordănescu

FC Botoșani - Gaz Metan 2-1 » Edjouma își duce echipa pe loc de play-off cu un supergol
Botoșani - Gaz Metan
FC Botoșani - Gaz Metan 2-1 » Edjouma își duce echipa pe loc de play-off cu un supergol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  15 Decembrie 2021, 23:44
Postat de misterverde pe 15 Decembrie 2021, 18:13

Ce hater ești .. eu sunt stelist. Și susțin pe gaz metan in demersul lor ... Așa că nu mai vorbi tu Steaua ... Cat despre nick name ul Tau ... Vad că ai *** arbitrii sunt cu CFR .. și nu de ieri .. de vreo 5 ani .. ne reprezintă cu succes prin Europa .. vizionare plăcută la intertoto..ups . Cupa confederațiilor:)))))

Goolll tattybayev..

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  15 Decembrie 2021, 18:32
Postat de kwd2015 pe 15 Decembrie 2021, 18:22

Rapod nu mai exista de ani buni. S a desfiintat. S a facut pe urma un ciuciu de exhipa, care cumparat zeroul ala de palmares cu mai nimic si se da drept rapid. Mortul de la groapa nu se mai intoarce. Adio!

Ce faci Decule ai aparut?Ai fost suspendat sau cercetarea ti-a ocupat tot timpul?Parca era mai bine manager de greble,cazmale si furtune pe la Cora sau agent de vanzari cu lactatele nu-i asa?

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  15 Decembrie 2021, 18:31

Ce faci Decule?Ai fost suspendat sau cercetarea ti-a ocupat tot timpul?Parca era mai bine manager de greble,cazmale si furtune pe la Cora sau agent de vanzari cu lactatele nu-i asa?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close