GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  CAZURILE 2 MAI-RIDZI ŞI GALA BUTE

Cătălin Tolontan la Europa FM: "Din cazurile Udrea şi Ridzi, funcţionarii află că întotdeauna miniştrii vor da vina pe ei"

Monica Iacob Ridzi și Elena Udrea, foto: click.ro
Monica Iacob Ridzi și Elena Udrea, foto: click.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 10:58

Invitat de dimineaţă în studio la Europa FM, redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, a comentat ultimele evenimente din justiţie.

"Toată lumea se întreabă cînd va fi arestată Udrea, dar mă gîndesc şi la ceilalţi oameni care sînt deja în arest sau care vor fi aduşi în faţa tribunalului. Atît Elena Udrea, cît şi Monica Ridzi au început prin a spune că nimeni din minister nu e vinovat şi au terminat prin a-şi acuza subordonaţii că le-au dezinformat sau că mint",  a spus jurnalistul.

"De fiecare dată se întîmplă la fel şi atunci cînd ascultă de teamă, din oportunism sau din lăcomie omenească, orbeşte, indicaţiile şefilor, cei din ministere trebuie să ştie că, în final, nu doar că vor fi traşi şi ei în infracţiuni, dar că miniştrii vor încerca să scape acuzîndu-şi oamenii din subordine. Nu toţi aceşti oameni din dosare sînt atleţi ai corupţiei. Unii pur şi simplu s-au supus ordinelor. Poate că e o lecţie pentru noi toţi", a mai adăugat Tolontan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
luter
luter  •  10 Februarie 2015, 14:46

te zbati degeaba ,esti inutil varanului acum si toate povestile tale nu au dovezi decat parole -parole [denunturi] .mai lasa si tu vaicareala asta cu cele doua nu te mai prinde .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close