GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  MTS

Cătălin Tolontan vorbeşte despre spectacolul-parodie organizat de GSP şi Happy Fish

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2009 00:00

Redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, a vorbit, în direct la GSP TV, în urmă cu cîteva minute despre dosarul banilor MTS, referindu-se şi la acţiunea care va avea loc mîine, la ora 11:00, în faţa sediului ministerului TS, spectacol-parodie organizat de Gazetă şi televiziunea online, Happy Fish.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  23 Iunie 2009, 10:39

Sunteti niste aserviti politic!!!Daca s-a ajuns ca si in sport sa isi bage mogulu coada???Vai de voi redactori sefi si toti ceilalti!!!Lichele -asta sunteti!!Va recomand APELUL CATRE LICHELE_CITITIL!!!

mbogdan80
mbogdan80  •  22 Iunie 2009, 08:41

luptati impotriva mafiei politice din Romania! Noi, cititorii, suntem alaturi de dumneavoastra!

 •  22 Iunie 2009, 01:20

Asa suntem noi romanii, nascuti critici! :) Hai sa lasam demersul Gsp sa fie dus pana la capat! Ne-am saturat sa se tot puna "batista pe tambal", dupa ce un ziar sau o televiziune si-a atins target-ul. Hai sa numai gandim cine e sau nu in spatele actiunii si sa ne concentram la faptul ca cineva ne-a luat cu japca banii din buzunar(si recunoaste cu tupeu asta).

Vezi toate comentariile (17)
Comentează