GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DECIZIE

Comisia Juridică, aviz pozitiv pentru cererile DNA de arestare preventivă şi urmărire penală în Dosarul "Gala Bute"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 februarie 2015 16:59

Elena Udrea va ajunge din nou în plenul Camerei Deputaţilor, care va trebui să decidă dacă dă undă verde cererilor DNA de arestare preventivă şi urmărire penală a deputatei în Dosarul "Gala Bute".

Comisia Juridică a dat azi aviz pozitiv pentru cele două solicitări ale procurorilor după 4 ore de audieri. Plenul ar urma să se întrunească luni, iar Elena Udrea a anunţat că va veni în faţa deputaţilor pentru a îşi susţine punctul de vedere.

Deputaţii din Comisia Juridică au avizat cererile DNA de începere a urmăririi penale faţă de Elena Udrea, pentru trei noi infracţiuni de luare de mită, dar şi pentru arestarea preventivă,  în dosarul "Gala Bute".

La şedinţa comisiei nu a fost prezentă Elena Udrea, în schimb a fost avocatul acesteia, Marius Striblea. Fostul ministru al turismului a stat o săptămînă în arestul Poliţiei Capitalei, însă în acest moment se află în arest la domiciliu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ando89
ando89  •  18 Februarie 2015, 16:52

Mda, asa se decredibilizeaza justitia. Procurorii sa invete carte si sa documenteze dosarele cu probe si s-o lase cu sperietoarea arestarii preventive. Daca tanti asta este achitata, sa fie despagubita la nivelul ei de expectanta din banii proprii ai celor care au gresit. Daca este vinovata, lasata fara avere si sa faca bulau pana la capat si fara favoritisme, ca a furat cand trebuia sa aiba grija de banii cetatenilor. Teoria si practica judiciara sa fie unitare, verificate si recompensate sau sanctionate la sange, dupa caz. M-am saturat de certitudinea ca apelarea la sistemul medical sau juridic de la noi reprezinta o loterie, asta daca nu stii sa misti din urechi cum trebuie...

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  18 Februarie 2015, 16:37

Free Nuti!!! :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează