GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP

Cristi Chivu şi Cristina Vărzaru au oferit momentul cel mai simpatic al Galei Gazetei » Discuţia căpitanilor

Articol de - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Fotbalistul lui Inter şi handbalista de la Viborg poartă banderolele celor două "naţionale" de profil ale României: au dialogat telefonic la gala " Superlativele GSP" ca între doi cîştigători de Liga Campionilor, versiunea 2010.

Cristi Chivu, căpitanul "naţionalei" României. Fundaşul lui Inter Milano, echipă cu care în 2010 a cîştigat cinci trofee: campionatul şi Cupa Italiei, Liga Campionilor, Supercupa Italiei şi Campionatul Mondial al cluburilor. Şi-a păstrat, cum era şi firesc, titlul de fotbalistul anului în ancheta GSP, obţinut şi în 2009.

Chivu: "Am luat 5.000 de euro amendă să vă văd cu Suedia"
Vărzaru: "Am plăti noi, dar ar trebui să las patru fete fără bani"

Prin telefon de la Milano, Cristi Chivu le-a felicitat pe handbalistele lui Radu Voina pentru bronzul obţinut la Europene, intrînd într-un scurt dialog cu Cristina Vărzaru, căpitanul "naţionalei" de handbal, care a avut şi ea un 2010 spectaculos: cîştigătoarea campionatului Danemarcei şi a Ligii Campionilor cu Viborg, dar şi titlul de golgeter al Ligii Campionilor, cu cele 101 goluri marcate!

"Am văzut toate meciurile din Danemarca ale fetelor. În semifinale, cu Suedia, am rămas să văd partida pînă la capăt şi am întîrziat la antrenamente. Am luat şi amendă", a spus rîzînd Chivu.

- Lasă, Cristi, că punem noi, fetele de la handbal, mînă de la mînă şi-ţi plătim amenda!
- Mulţumesc, mulţumesc, sînteţi drăguţe"

După ce Chivu a închis telefonul, Cristina a aflat şi cuantumul amenzii: 5.000 de euro!
"Aoleu, păi, nu avem aşa de mulţi bani! La ce sume primim noi pentru bronz, trebuie să las patru fete fără bani ca să plătim amenda", a spus Cristina.

3-1 pentru Cristina
Chivu şi Vărzaru sînt titulari incontestabili la echipele la care evoluează. Jucătorul lui Inter a cîştigat în 2010 pentru prima dată Liga Campionilor, cel mai preţios trofeu european. În schimb, Vărzaru e o veterană a trofeului cu Viborg. L-a cîştigat sezonul trecut, după finala cu Oltchim, pentru a treia oară! "Îmi place Cristi Chivu, e un fotbalist foarte bun. Nu simpatizez însă cu Inter, echipa mea favorită e FC Barcelona", a declarat Vărzaru.

Ambii au fost la un pas de abandon sportiv
Chivu şi Vărzaru au avut probleme de sănătate în ultimul timp. Fotbalistul lui Inter a suferit în ianuarie 2010 o fractură craniană, într-un meci cu Chievo, fiind aproape de a abandona fotbalul. A revenit pe teren după 77 de zile, recucerindu-şi postul de titular la Inter. Şi Vărzaru a fost la un pas de a nu mai putea juca handbal. Din 2006 pînă în 2008 a stat pe marginea terenului din cauza problemelor la genunchiul drept. A suferit două operaţii şi, în cele din urmă, a putut să-şi reia locul pe extrema dreapta. Ghinioanele nu au părăsit-o, iar la Euro 2010 s-a accidentat în meciul cu Serbia: urmează o pauză de şase săptămîni.

96.000 de euro cîştigă Cristina Vărzaru la Viborg, campioana la zi a Danemarcei şi a Europei

5,1 milioane de euro e salariul anual al lui Cristi Chivu la Inter, club cu care mai are contract pînă în 2012

Spot antirasism cu Chivu şi Drogba
Sindicatul fotbaliştilor, AFAN, pregăteşte pentru 2011 un spot publicitar antiviolenţă şi antirasism, în care vor apărea, pe lîngă Cristi Chivu, mari jucători străini: Didier Drogba, Frank Lampard şi Nicolas Anelka (toţi Chelsea), Samuel Eto'o şi Javier Zanetti (ambii Inter Milano), aceştia confirmînd participarea. Clipul, parte din campania antiviolenţă şi antirasism pe stadioane iniţiată de AFAN, va fi difuzat anul următor pe toate arenele din România înaintea meciurilor şi în pauze.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
marcelinho16
marcelinho16  •  23 Decembrie 2010, 22:14

in europa sunt 4 forte mari si late lșa handbalȘ norvegia, danemarca, rusia si romania. noi nu reusim sa luam niciodata medalia de aur. mai lasa-ti-ne cu fetele astea. au batut muntenegrul si spania, mare lucru.

10nutz10nutz
10nutz10nutz  •  23 Decembrie 2010, 09:35

Cristina a jucat la Rapid ;)

heinrich
heinrich  •  23 Decembrie 2010, 09:20

Foarte frumos. Subtila si la obiect Cristina

Vezi toate comentariile (5)
Comentează