GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE ANULUI 2014

Cum a reacţionat Lukasz Szukala cînd a primit trofeul GSP: ”Acum trebuie să plătesc suplimentar la bagajul de cală cînd plec acasă” :)

Articol de - Publicat marti, 23 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 21:36

După ce a fost desemnat cel mai bun jucător străin din Liga 1 în Ancheta Superlativele GSP, Lukasz Szukala a postat un mesaj inedit pe Facebook.

Lukasz Szukala, polonezul de 30 de ani din centrul apărării steliste, a cîştigat premiul pentru cel mai bun jucător străin din Liga 1. În momentul în care redactorii Gazetei i-au înmînat trofeul lui Lukasz, acesta a rămas uimit şi a reacţionat pe măsură: "Wooow! Cît de tare e şi ce greu... Acum trebuie să plătesc suplimentar la bagajul de cală cînd plec acasă, în Polonia. Ha, ha, ha! Cred că dacă o să mai cîştig încă un astfel de trofeu din partea Gazetei, pot să-mi deschid şi o sală de fitness". Dar cînd a auzit că a cîştigat şi Sînmărtean i-a venit o altă idee: "E clar! O să-l rog să-mi împrumute trofeul, să le folosesc pe amîndouă în cantonamente pe post de ganteră".

Ieri, după publicarea în ediţia tipărită a tuturor cîştigătorilor la cele patru categorii, Szukala a postat un mesaj inedit pe pagina sa de Facebook. " Gazeta Sporturilor, Superlativele 2014. Mîndru că sînt alături de Lucian Sînmărtean (magician cu mingea, pur şi simplu cel mai bun), Mircea Lucescu (deja cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni), Simona Halep (numărul 3 mondial, în curînd numărul 1). Le mulţumesc tuturor jurnaliştilor, căpitanilor, antrenorilor, oficialilor şi fanilor!".

Szukala a adăugat pe Facebook şi prima pagină a ziarului de ieri, dar şi poza cu trofeul din acest an, care cîntăreşte 4,3 kilograme şi este realizat din bronz, în forma unui ziar împăturit.

645624-szukala-captura.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mvradulescu
mvradulescu  •  23 Decembrie 2014, 12:27

Un fotbalist de calitate , un caracter de excepție și un devotament de nota 10 față de formația din care face parte ! Felicitări !!!

forumeer
forumeer  •  23 Decembrie 2014, 12:13
Postat de gicutzu69 pe 23 Decembrie 2014, 09:15

Un jucator bun,un exemplu bun,un caracter bun,un adevarat polonez!

Asa sunt polonezii. De-aia jucatorii lor sunt ceruti in toata Europa. De-aia sunt singura tara din Europa neafectata de criza. Nimic nu e intamplator. Szukala, un caracter. Hai Romania! Polska, bialo-czerwoni!

laurentis69
laurentis69  •  23 Decembrie 2014, 09:46

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (4)
Comentează