GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Curtea de Apel a dat decizia după contestaţia lui Cristi Borcea » Hotărîrea este definitivă

Articol de GSP - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 10:40

Curtea de Apel Bucureşti a oferit verdictul la contestaţia lui Cristi Borcea prin care a cerut anularea condamnării la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, anunţă Mediafax.

Contestaţia a fost respinsă de Curtea de Apel, judecătorii considerînd ca inadmisibilă contestaţia în anulare formulată de fostul preşedinte executiv al FC Dinamo Cristian Borcea. Prin aceeaşi decizie, instanţa l-a obligat pe Borcea să plătească 400 de lei, reprezentînd cheltuieli judiciare.

Decizia instanţei a fost luată în 25 aprilie şi este definitivă. Borcea nu mai are altă cale de atac a hotărîrii de condamnare la şase ani şi patru luni de închisoare, dispusă în dosarul transferurilor de jucători.

Şi contestaţiile în anulare depuse de fraţii Ioan şi Victor Becali au fost respinse de Curtea de Apel Bucureşti, în 11 aprilie.  În cazul lui Mihai Stoica, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au declarat contestaţia în anulare depusă de acesta ca fiind admisibilă în principiu. Instanţa a amînat pentru 23 mai judecarea contestaţiei în anulare.

Cristian Borcea şi fraţii Ioan şi Victor Becali sînt încarceraţi la Penitenciarul Slobozia, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi George Copos execută pedepsele la Penitenciarul Rahova, iar Gigi Neţoiu este închis la Penitenciarul Craiova, toţi avînd regim închis de detenţie. Jean Pădureanu execută pedeapsa în regim semideschis, fiind încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
speedy73
speedy73  •  28 Aprilie 2014, 15:07
Postat de liviuzt pe 28 Aprilie 2014, 12:15

Debitezi numai prostii pt ca nu are legatura firma (Fc Dinamo Sa )sau cum s-o numii cu faptele conducerii administrative ,aceesi situatie este si in cazul Rapid Urziceni sau oricare echipa .Daca nu isi achita datorii fata de creditori sau angajati se pot lua masuri impotriva societatii comerciale .Ce au facut astia sunt fapte care nu au treaba cu cluburile dovada ca inrechizitoriu scrie ca pe langa neachitarea taxelor catre stat au prejudiciat si cluburile.Asa ca daca insinuezi ca Steaua,Dinamo,Urziceni,Craiova,Rapid si Bistrita (reprezentati prin cei retinuti) si firma de impresariat a fratilor Becali ar trebui sanctionate dur ( dezafiliere,retrogradare ) esti INEPT SAU TAMPIT SAU PROST.

nu inteleg de ce bagi steaua in aceasta "ciorba". meme a fost judecat si condamnat pt fapte facute pe cand era la otelul, nu la steaua.iar restul nu au avut niciodata vreo legatura cu steaua

terminatorul3
terminatorul3  •  28 Aprilie 2014, 14:27

Imi pare rau . . de nevasta lui : ))))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Aprilie 2014, 14:05

Omul este nevinovat ...n a omorat pe nimeni ...doar a baut niste sampanie si a fumat trabuc ...Atat ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close