GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2012

Dan Petrescu are numai cuvinte de laudă pentru Lucescu: "Trebuia să cîştige an de an!"

Petrescu a antrenat două echipe în acest an: Kuban şi Dinamo Moscova.
Petrescu a antrenat două echipe în acest an: Kuban şi Dinamo Moscova.

Articol de - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 19:36

Antrenorul lui Dinamo Moscova, clasat pe locul doi la categoria "antrenorul anului", crede că topul Gazetei este unul corect şi îl laudă pe Rusescu, fostul său elev.

- Dane, eşti pe doi în ancheta Gazetei, sub Lucescu şi la egalitate cu Reghe... Ce zici de clasament?
- Am spus-o şi în Rusia: Lucescu e de o sută de ori mai bun ca mine! Rezultatele o spun, palmaresul... Ce a făcut el nu o să egaleze nici unul dintre antrenorii de acum, poate Reghecampf, dar e greu... Să cîştigi campionate, Cupa UEFA, să faci lucruri bune şi la "naţională"... El trebuia să cîştige mereu!

- Ai o relaţie bună cu Lucescu?
- Sincer, nu îl cunosc foarte bine. Nici n-am prea lucrat împreună! Dar, pentru antrenorii români, el ar trebui să fie modelul. Trebuie să încercăm să îl copiem!

- Dar Reghecampf?
- A făcut un an senzaţional, poate chiar merita să cîştige. A reuşit cu o echipă mică, precum Concordia, deşi n-a luat titlul ca mine la Urziceni. După, a făcut trecerea spre pretenţii mai mari, nu e uşor! Iar pe Steaua a făcut-o campioană, nu cred că mai poate scăpa titlul. A ochit secretul: trebuie să începi de la echipe mici. N-a cîştigat din cauza performanţelor incredibile reuşite de Lucescu.

- Rusescu, fostul tău elev, a cîştigat titlul de jucător al anului...
- La cît de inteligent este, ar putea juca la orice echipă din lume! Ăsta a fost şi norocul lui. Că a ales Steaua. Poate la o formaţie mai mică nu şi-ar fi pus în valoare calităţile.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Decembrie 2012, 11:49

Asa si ?Esti de acord ?Eu nu am jignit pe nimeni din cei care comenteaza ...eu imi spun parerea despre articol ...Tu vad ca esti curajos ...hai sa ne batem ...sau si tu esti las care injura pe net ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Decembrie 2012, 08:23

Cordos eu sunt oltean ...stau in craiova iar tu daca nu esti las ai putea sa mi spui unde dau de tine ...Daca nu o faci esti fara valoare un scarta scarta pe net care nu stie sa se bata ...

talpaiadului
talpaiadului  •  20 Decembrie 2012, 08:02
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Decembrie 2012, 05:24

Acest antrenor mediocru spune numai prostii ...sper sa plateasca odata pentru frauda facuta la Urziceni ...daca pentru blaturi nu l mai trage nimeni la raspundere...

Maattaa merita trasa la raspundere pentru frauda ca te-a ffattatt pe tine!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează