ANCHETELE GAZETEI  ·  SUPERLATIVELE ANULUI

Ei sînt excentricii! » Cititorii pot vota în Ancheta GSP cîteva nume mai puţin obişnuite

Articol de - Publicat sambata, 07 decembrie 2013 00:00

Poate că nu vor cuceri trofeul în 2013, dar merită să se regăsească în acest an pe lista nominalizărilor. Iată de ce!

Cîştigătorii iau totul! Titlul, trofeele, medaliile, faima. Însă, atunci cînd voturile decid cine este numărul 1, celor care nu cîştigă nu li se poate lua simpatia oamenilor care s-au gîndit la ei şi care i-au ales.

În Ancheta GSP 2013 sînt cîteva nume mai puţin obişnuite, dar care merită să se regăsească pe lista celor care au schimbat ceva în fotbalul românesc şi, desigur, a nominalizaţilor. Să-i amintim pe cîţiva!

VOTEAZĂ AICI SUPERLATIVELE ANULUI!

Bojan Golubovici, 30 de ani. Aproape nebăgat în seamă cînd s-a transferat la Ceahlăul, bosniacul a marcat 10 goluri în primele 16 prezenţe în Liga 1, performanţă realizată de doar 13 străini din peste 1.000 care au venit după Revoluţie! În 2013, Miriuţă i-a dat banderola de căpitan, iar el a răspuns încrederii cu 8 goluri. Inedit: e cel mai bun marcator cu capul din Liga 1 (14 din 29 de reuşite).

Cristian Popovici, 43 de ani. Revenit în Liga 1 după 7 ani, cu FC Botoşani, tehnicianul a intrat în istorie! Nu a pierdut în primele 7 etape, egalînd performanţa Rapidului din '53 şi a Progresului din '67. Iar după runda a 10-a, echipa lui avea o singură înfîngere, palmares înregistrat ultima dată de o nou-promovată în '78-'79 (Maramureş Baia Mare, sub comanda lui Viorel Mateianu).

Cristi Dulca, 41 de ani. După cel mai slab start din istoria lui Gaz Metan în Liga 1, 3 înfrîngeri din 3, Dulca a redresat echipa. Au urmat 9 la rînd meciuri fără înfrîngere, record pentru gruparea medieşeană pe prima scenă într-un sezon. Antrenorul Dulca s-a dovedit a fi un învingător, aşa cum este şi omul Dulca, cel care a învins cancerul.

Daniel Pancu, 36 de ani. Fără gol pe prima scenă în 2013 şi fără realizări măreţe, Pancu a arătat în acest an cît de puternic este spiritul Rapidului. La finalul meciului cu Ceahlăul din ultima etapă a stagiunii trecute a îngenunchiat şi a sărutat, cu lacrimi în ochi, gazonul "Potcoavei" din Giuleşti. Toamna l-a prins în acelaşi tricou, dar la o oră de matineu. A tras cot la cot cu puştii de la Pro Rapid, cei care vor duce mai departe "mitul născut în 1923".

Dorin Rotariu, 18 ani. A ajuns pe lista nominalizaţilor în ancheta GSP, unde este cel mai tînăr, în chiar primul său an în fotbalul mare. În 2013 a ajuns la Dinamo, a debutat în campionat, a bifat primul gol în Liga 1 şi prima reuşită în poarta Stelei.Lider PSD, în şedinţa partidului: “Coronavirusul nu există (…) Oricum, sunteţi toţi nişte proşti!” – surse
Libertatea
Comentarii (2)
ovidiu_3003  •  07 Decembrie 2013, 09:51

Golubovici ...este un atacant bun ...

bogdansteaua93  •  07 Decembrie 2013, 09:22

imi pasre rau ca a fost demis popovici

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
FC Argeș - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1