GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

George Copos e cel mai încercuit: mai are pe rol "Loteria 1" şi "Loteria 2"

George Copos așteaptă azi primul verdict definitiv în dosarele pe care le are în derulare
George Copos așteaptă azi primul verdict definitiv în dosarele pe care le are în derulare

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 februarie 2014 09:14

Pe lîngă Dosarul Transferurilor, George Copos e implicat în alte două cazuri, Loteria 1 şi 2.

În primul, fostul patron al Rapidului e acuzat că a vîndut mai multe spaţii către Loteria Română, prejudiciind statul cu un milion de euro, tranzacţia fiind fictivă. Termen: 21 martie. Riscă patru ani de închisoare cu executare, pedeapsa primită înainte de recurs.

În celălalt dosar, Copos e învinovăţit, printre altele, de spălare de bani sau fals în înscrisuri sub semnătură privată. Cazul se află la Tribunalul Bucureşti.

Decizia, în şedinţă publică!
Verdictul Curţii de Apel în Dosarul Transferurilor va fi făcut după ora 9 dimineaţa, într-o şedinţă publică. În cadrul acesteia, grefierul va citi sentinţele redactate de cele două judecătoare.

Inculpaţii nu sînt obligaţi să se prezinte la tribunal. Cel mai probabil, aceştia vor fi reprezentaţi de avocaţi, care au venit şi la pronunţarea ÎCCJ din mai 2013, care a întors cazul la instanţa imediat inferioară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
supersolo
supersolo  •  25 Februarie 2014, 18:45

Banii sunt demult in America ...spalati si albiti de s-au evaporat cu totul...ceea e pierde Copos ...daca pierde e o casa din Bucuresti amarata ca vai de lume...avocatii sunt superbine platiti ...am inteles ca onorariul se ridica la 3.000 E pe INSTANTA ...deci in 9 ani....sunt ceva bani ...in rest cred ca se va lasa cu suspendare...Copos cred ca va face puscarie tinand cont ca mai are 2 dosare pe rol ..dar prin CONTOPIREA PEDEPSELOR si APLICAREA LEGII CELEI MAI BLANDE ...cred ca sta totusi un an la parnaie ...mai mult ar fi o surpriza ...urmeaza un decret de gratiere pana in 25 Mai...si gata si cu copos...dupa care o face pe cofetarul in America ...si de acolo poate fi suporter in liga 1....

polistul68
polistul68  •  25 Februarie 2014, 13:16
Postat de shogun_blue pe 25 Februarie 2014, 10:04

wow Copos are avocat; adica plateste avocat????? cred ca are avocat din oficiu.

Stai tu linistit, cind e vb de el si fam lui, fi sigur ca nu se uita la bani, ia cel mai scump...la prostime, la pulime, acolo se zgirceste el

kraus
kraus  •  25 Februarie 2014, 11:32

Nu mai scapi, Utecilă! Totul se plăteşte. Ai îngropat Rapidul, acum e rândul tău.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close